Segwayen elegánsan

Időnként Segwayen gurulok el megbeszélésekre, mert ettől szabadnak, stílusosnak érzem magam. Legutóbb is egy fontos találkozóra érkeztem vele, és a beszélgetést nagyon gyorsan elindította, hogy a rám váró üzleti partnerem azonnal rengeteg kérdéssel árasztott el a Segwayt illetően. Szeretem hangsúlyozni, hogy mennyire fontosnak tartom a környezetbarát megoldásokat az életem minden területén.

Míg a közlekedésben szeretem az újdonságokat, ruházkodásom esetében a környezetbarát újrahasznosítás híve vagyok, ezért szeretem a turkálókat, a használatruha boltokat.

A használt ruha webshopok közül mostanában van egy új kedvenc oldalam. Számomra fontos az elegancia, és ebben a webshopban sok elegáns ruhadarabot találtam széles kínálatban. Szeretek böngészni ezen az oldalon. Engem a női ruhák érdekelnek, de gyerekek és férfiak számára is alaposan be lehet vásárolni.

Miután leszűkítem a keresést az összes női ruhára, először a legújabb termékekre keresek rá a jobboldali fülön. Majd miután alaposan átnéztem a kínálatot a legrégebbi termékekre is rászűrök. Ezután ár szerint rendezem a terméklistát, először a legolcsóbbakat veszem előre, majd a legdrágábbakat nézem át.

A használt ruha webshopok egyik legnagyobb előnye, hogy házhoz lehet rendelni a kiválasztott árut, ami számomra nagyon kényelmes megoldás. Miután regisztrált tag vagyok a dresspack.hu oldalon, akár hat óra is a rendelkezésemre áll, hogy a kiválasztott ruhadarab a virtuális kosaramban maradjon. Egy ilyen bevásárlás során törekszem arra, hogy annyi terméket válogassak össze, amennyinek a végösszege feljogosít arra, hogy az ingyenes szállítási lehetőséget igénybe vegyem.

Legközelebbi vásárlásom során szeretnék beruházni legalább egy pulcsiba, sapkába, sálba és kesztyűbe, picit szeretném a téli kollekciómat felfrissíteni. A harisnyák minden évszakban jól jönnek, itt pedig mindig nagyon jó áron vannak, tehát ebből ismét beszerzek néhány darabot. Ezenkívül mindig találok valami egyedit, ami nem jön velem szemben az utcán, ami szintén a használt ruha webshopok előnyére írható, hogy egyedi árut is elcsíphetek. Persze, azért nem állok ellen, ha egy vadonatúj kifutó darabot pillantok meg az oldalon, akkor lecsapok rá.

Várom is már az alkalmat, hogy átvegyem legújabb szerzeményem a legközelebbi csomagautomatában, majd felpróbáljam Segwayen száguldás közben is őket. A legközelebbi találkozómra is így fogok elgurulni: melegen öltözve, elegánsan és környezettudatosan.