Segway helyett sport babakocsi van napi használatban

Bár imádtam, hogy a Segway bárhová elvitt, akár csak egy városnézésről, kirándulásról volt szó, de még ha messzebbre mentem bevásárolni, hisz csak a hátamra kaptam a bevásárolt pakkot és már száguldottam is haza. Korábban még a munkahelyemre is ezzel a kétkerekű szuper hasznos és menő közlekedési eszközzel jártam. Most viszont egy ideje nem járok dolgozni, sem nagyobb városnéző túrákra, és a korábbi kirándulásokat is kisebb séták váltották fel. Ennek oka pedig, hogy egy ideje Fanni van a központban.

Azért így sem panaszkodom, a friss levegőn is sokat vagyunk, főleg mióta megvettük a sport babakocsinkat. Találtam egy olyan sport babakocsikat forgalmazó, minőségi babakocsikkal a gyártótól és óriási raktárkészlettel rendelkező babaverda oldalt, ahol tényleg mindenféle babakocsikat meg lehet találni. A sport babakocsi előnye, hogy könnyen össze lehet csukni, és tulajdonképpen az egész kocsi elég könnyű, és ha ügyesek vagyunk, akár egy kézzel is könnyen nyithatjuk, összecsukhatjuk. Nekem fontos szempont volt az is, hogy ha majd utazásra adjuk a fejünket, akkor se jelentsen problémát, hogy babakocsival kell közlekedni, ezért is érdemes sport babakocsit választani. Helytakarékos, és mivel kicsire összecsukható, sőt, akár kézipoggyász méretűvé is lehet varázsolni, így utazáskor is könnyen magunkkal tudjuk vinni. Ahogy megérkezett a futár, teszteltem is, és pont olyan jól működik minden, ahogy az oldal is ígérte.

Nem csak a kategóriában, de a színeket tekintve is sok lehetőség közül választhattam. Nekem nagyon tetszenek a szürke babakocsik, de végül egy zöld ragadta meg a figyelmemet. Külön tartozékokat is lehetett választani, így tényleg személyre tudtam szabni a megrendelésemet. A szúnyogháló kifejezetten hasznos lesz majd nyáron, nem szeretném, hogy a kicsit szétcsípjék.

Már több alkalommal voltunk az utcán vele, nagyon elégedett vagyok vele, örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, nagyon megkönnyítette a választást, hogy olyan sok információt olvashattam minden egyes babakocsiról. Ha egy rövid gondolatban kellene összefoglalom, amit gondolok erről az oldalról, akkor ez lenne:

Sport babakocsik – Babakocsik – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet!