Duguláselhárító mentette meg a délutáni segway túrát

Ha jön a tavasz, jön a jó idő és kezdetét veheti az az időszak, amikor a lehető legtöbb időt igyekszünk a családdal a szabadban tölteni. Ilyenkor kijárunk a környező parkokba és különböző labdajátékokat játszunk, biciklizünk, vagy csak egyszerűen egy piknik keretein belül élvezzük a természet adta szépséget. Egy pár évvel ezelőtt beruháztunk segwayekre is, amiket szintén szeretünk kivinni magunkkal a parkba, és szórakozni velük egy kicsit, vagy esetleg hosszabb túrákra elmenni velük. A minap is arra készültünk, hogy a délutánunkat odakint töltjük, hiszen az esős napok után újra hét ágra süt a nap odakint, a gyerekek pedig teljesen be vannak zsongva, hiszen imádják a szabadban töltött időt, mi pedig örülünk neki, hogy nem a TV előtt akarnak görnyedni. A segwayek után kutattam a folyosón található beépített szekrények mélyén, azonban feleségem szitkozódása megállított a folyamatban.

Elképzelni sem tudtam, hogy mi lehet a probléma, azonban a konyha felől jöttek a hangok, így egyből odafutottam. Feleségem igazán csalódott arccal állt a mosogató előtt, amiben állt a víz, és nem úgy tűnt, mintha le akart volna folyni a lefolyón. Ez bizony dugulás volt a javából. Eluralkodott fejemben a káosz, hiszen még sosem merült fel ilyen jellegű probléma a háztartásban, most pedig pont akkor ütközünk ilyen szituációba, amikor a legkevésbé sincs kapacitásunk és időnk megoldani, hiszen a gyerekeknek beígért programot nem tolhatjuk el anélkül, hogy csalódást okoznánk nekik, vagy megszegnénk ígéretünket.

A keresőben egyből találtam egy nagyon ígéretesnek tűnő céget, akik víz-, fűtés- éss gázszereléssel, valamint duguláselhárítással és csatornázással is foglalkoznak. Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek és rengeteg top márkával foglalkoznak napi szinten. Munkatársaik folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt, így nincs olyan feladat, amit ne tudnának megugrani, vagy ne találkoztak volna már vele az évek során. Nem csak Budapesten, de Pest megye teljes területén vállalnak munkákat, akár expressz, azonnali kiszállással is. Mi lehetne számomra ennél megfelelőbb?

Egyből tárcsáztam a megadott telefonszámot, amely a nap bármely pontján, 0-24-ben hívható, majd egy gyors egyeztetés után már csak a duguláselhárító szakember kiérkezésére kellett várnunk. Alig telt el egy óra, már kopogtatott is az ajtón a szerelő. Szakszerűen és precízen járt el, de mindemellett hihetetlen gyorsasággal oldotta meg a problémát, így borzasztóan elégedettek voltunk a szolgáltatással.

Nem csak duguláselhárítással, hanem fűtés-, gáz-, és vízszereléssel is foglalkoznak, így megfogadtam, hogy legközelebb is őket fogom keresni, ha ilyen jellegű problémám merülne fel, hiszen még egy ilyen vészhelyzetben is kihúztak a csávából, és duguláselhárító munkatársuknak köszönhetően a gyerekeknek tett ígéretet is be tudtuk tartani.

duguláselhárító