Segwayen utazva is elmehetünk ehhez a fotó stúdióhoz

Mostanában egyre többféle közlekedési mód van, amelyeket a városon belül használhatunk. Nem mondom, hogy mindegyiket nagyon kedvelem. Talán az egyik legrosszabb az összes közül az elektromos roller. Alapból már az elég problémás, hogy elég nagy sebességgel mennek. Nincs előtte alkoholteszt, vagy semmi és szerintem mindenki látott már bulizó társaságot, akiket kishíján elütöttek.

A másik pedig, hogy ezeket a rollereket mindenki eldobálja. Gondolkoztunk barátaimmal, hogy csinálni kéne egy internetes csoportot, ahol ilyen rollereket fotózunk le, abszurd helyeken. Helyette azonban inkább elmentem Budapestről, úgyhogy engem már különösebben nem érintenek ezek a problémák. Vannak, akik pedig a segwayre esküsznek, és valamilyen szinten meg tudom őket érteni. Bár sosem álltam még ilyenen, de már külsőre is sokkal megbízhatóbbnak tűnik, mint egy egyszerű roller. Ha egyszer gyorsan el kell majd jutnom valahova, biztos ki fogom próbálni.

Egy másik dolog, amit korábban még sosem próbáltam ki, az egyértelműen az akt fotózás volt. Szerencsére azonban nem konkrétan rólam készültek a képek, hanem a barátnőmről, aki már hosszú ideje mondta nekem, hogy egyszer kipróbálna egy ilyet. Én elkezdtem keresgélni az interneten, akt fotózás budapest témában és az első helyen Szoboszlai Kriszti oldalát találtam meg. Akt fotózás kapcsán természetesen csak a legjobb minőséget fogadtam el, hiszen ez egy nagyon intim dolog.

Szoboszlai Kriszti már az első lépés során is nagyon pozitív benyomást keltett. Ezt azzal tudta elérni, hogy az oldal, amelyen elérhető volt az akt fotózás budapest területén, nagyon szép volt. A legrosszabb dolog, ami történni szokott velem mikor fellépek egy ilyen oldalra, az szokott lenni, hogy rögtön az arcomba ugrik egy csomó reklám. Itt azonban erről szó sem volt. Szoboszlai Kriszti oldalán nincsen mellébeszélés és rövidesen megtudhattam, hogy milyen árban érhető el nála az akt fotózás budapest területén.

A glamour fotózás menüpontra kell rálépni, ha ezzel kapcsolatban szeretnénk tájékozódni. A felső menüt egyébként nagyon könnyű használni, úgyhogy nem kell aggódnia azoknak a férfitársaimnak sem, akik nincsenek annyira képben ezzel a témával. Pár kattintás és máris egy olyan dolog fogadott, amire egyáltalán nem számítottam. Fel voltak tüntetve az árak. Szerintem már mindenkinek volt olyan élménye, mikor valamilyen művészeti szolgáltatást akart igénybe venni, hogy nem tudta mennyibe fog kerülni. Ez nagyon idegesítő tud lenni. Szoboszlai Kriszti azonban nem él ilyen olcsó trükkökkel.

Többféle csomag is elérhető, úgyhogy mindenki ki tudja választani azt az árat, ami számára a leginkább megfelelő. Én valahol a középkategóriában választottam valamit, de a legolcsóbb sem jelent gyenge minőséget. Az árak egyébként nem túlzottan alacsonyak, viszont, ha megnézzük, hogy milyen képeket készít Szoboszlai Kriszti, akkor rögtön meg fogjuk érteni, hogy miért kérhet el tőlünk ennyit. Ezeket pedig meg tudjuk nézni a galéria menüpont alatt.

Az akt fotózás budapest területén szerintem nála a legjobb. Erről azután győződtem meg, hogy egy telefonhívás után már volt is biztos időpontunk nála. Attól függetlenül, hogy ez volt az első alakalom, hogy a barátnőm egy ilyenen vett részt, nem érezte magát kínosan, vagy feszengve. Ez pedig annak volt köszönhető, hogy Szoboszlai Kriszti valóban ért a munkájához. Ha egyszer kalandosabb kedvemben leszek, még az is lehet, hogy én is ki fogom próbálni a szolgáltatását. Addig pedig itt lesznek a gyönyörű képeink, amiket készített.