A kütyük szerelmese vagyok

A kütyük, a digitális eszközök rajongója vagyok. Folyamatosan figyelemmel kísérem, hogy milyen termékek, innovációk jelennek meg a piacon, azt kell mondanom, hogy talán ez a hobbim. Tudom, hogy ez egy kicsit furcsának tűnhet, de engem ezeknek az újdonságoknak a nézegetése, böngészése valóban elszórakoztat. Csodálattal figyelem, hogy milyen új technológiákat fejlesztenek ki, és hogy ezek segítségével mikre képesek, milyen új produktumokat tudnak létrehozni. Nagyon szeretném, ha én is egy olyan helyen dolgozhatnék, ahol újabbnál újabb árucikkeket terveznek meg, a modern műszaki tudománynak a segítségével. Sajnos azonban erre nincs képesítésem, sem elég affinitásom, emiatt ezt a vágyamat az internetes böngészés által, a különböző érdekes készülékek nézegetése, használata által élem ki. Szóval ezeket az árucikkeket nem csak virtuálisan szeretem tanulmányozni, hanem a valóságban is. Ez azonban elég költséges szabadidős tevékenység, számos kütyüt halmoztam fel már az elmúlt években, amelyeknek a nagy részét nem is használom. Néhány napig piszkálom, vizsgálom, kipróbálom, aztán megunom és félreteszem azzal a gondolattal, hogy majd egyszer biztos hasznát veszem.

Legutóbb egy segwayt vásároltam. Nagyon érdekes közlekedési eszköznek találom a segwayt, ahogy megláttam az elsőt az utcákon, elkezdtem rajongani értük. Ehhez képest szerintem elég sokáig kibírtam, hogy ne vegyek belőle egyet. A leginkább visszatartó erő a járgány díjszabása volt, ugyanis jól megkérik az árát. Végül 115 970 forintért sikerült beszereznem egy fekete színű iTotal CM2870 Cityboard elektromos segwayt, ajándék hordtáskával. Az ára elég borsos volt, de legalább a gyártó vállal rá egy év garanciát, valamint a kiszállítás is ingyenes volt. Az elektromos járművet a BestMarkt webáruház honlapjáról rendeltem meg. Mostanság ez az internetes áruház a kedvencem, ugyanis bő a kínálatuk és kedvezőek az árak.

El kell árulnom, hogy a segway használata nem nyerte el a tetszésemet, elképesztően instabilnak érzem, folyamatosan attól félek, hogy leesek. Szóval a mindennapi használatba nem sikerült bevezetnem, inkább beraktam a gyűjteményem közé. Ennek ellenére egyáltalán nem bánom, hogy megvettem, mivel ha nem szántam volna rá, akkor biztos állandóan a fejemben lett volna, hogy mennyire vágyok rá. Így legalább tudom, hogy milyen, nem fog többé foglalkoztatni a gyötrő gondolat, hogy nem kaphatom meg.

Ma ismét elfogott a vágy, hogy vegyek valamit. A segway után valami olcsóbb és hasznosabb terméket szerettem volna vásárolni. Sokat kutakodtam és gondoltam, míg végül úgy döntött, hogy vásárolok egy epilátort, ugyanis a borotvás szőrtelenítést már rendkívül unom, valamint nem tartom elég hatékonynak.

Természetesen első körben a BestMarkt oldalán néztem szét, ahol ismét bőséges választékra találtam. Csak az epilátorokból 159 fajta van, tehát jó ideig volt mit nézegessek. Az epilátorok a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/epilator-c1567 linken elérhetők. Az összes terméket még nekem sem volt türelmem végigböngészni, de elég sok terméket megnéztem. Ilyenkor mindig a készítmények leírását, valamint a vásárlói hozzászólásokat nézem meg.

Nagyjából két órás böngészés után már csak két epilátor között gondolkodtam, a Philips Satinelle Prestige BRP586/00 és az Esperanz Ben Copacebana termékek között. Az utóbbinak nagyon alacsony az ára, míg a másik sokkal profibb. Végül a drágább, de nyilvánvalóan jobb Philips Satinelle Prestige BRP586/00 nedves és száraz epilátort rendeltem meg, amihez még egy talpreszelőfej és egy mini arctisztító is tartozik. A termékhez 9% kedvezmény is járt, így 50 840 forintért megkaptam. Mindemellett a Philips két éves gyártói garanciát vállal a készítményére. Sajnos vásárlói kommenteket nem találtam, még senki nem írta le a véleményét, azonban a termék leírása annyira megfogott, hogy kivételesen még ez sem tartott vissza attól, hogy megvegyem az epilátort.

A termék leírása szerint az epilátor lábon, testen, arcon és lábfejen is alkalmazható. A kertárcsák még a legfinomabb szőrszálak esetében is megfogják azokat és tövestől eltávolítják. A termékhez plusz hét tartozék és arctisztító is jár. Tehát igazából az egész test szépségét biztosítja a Philips Satinelle Prestige BRP586/00.

A weboldalon olvasottaknak köszönhetően megtudtam, hogy a speciális felületű kerámiából készült, egyedi epilálófej megragadja a szőrszálakat, még azokat is, amelyek négyszer rövidebbek, mint amik gyantázással eltávolíthatók. A borotvafej lehetővé teszi az alapos borotválást, és magas fokú kíméletességet biztosít a különböző testrészeken. A borotvafejhez hozzátartozik egy formázófésű is, amely segíti a bikiniterület formázását.

A termék használata rendkívül időhatékony, hiszen a minden eddiginél gyorsabban forgó tárcsák 2200 fordulatot képesek megtenni percenként. A gyors szőrtelenítést a rendkívül széles epilálófej is biztosítja, ugyanis nagyobb bőrfelületet ér el minden mozdulattal, ezáltal természetesen hamarabb áteshetünk a szőrtelenítési folyamaton.

Az epilátor csúszásgátló markolattal rendelkezik, ennek köszönhetően tökéletes választás, ha vizesen akarnám használni. Ez azért is lehet jobb, mivel kellemesebb, gyengédebb az élmény zuhanyozás vagy fürdés közben. Az ergonomikus S alakú markolat emellett egyszerű és maximális irányítást biztosít, továbbá általa jobban elérhető a test minden része.

A termék vezeték nélkül is használható, így a kényelem még inkább biztosított. Az apró szőrszálak is könnyedén észrevehetők és eltávolíthatók az Opti-light fénytechnikának a segítségével.

Az általam is megrendelt különleges kiadás, ahogy már említettem tartalmaz egy forgó technológiával ellátott mini arctisztítót. A kompakt és egyszerűen használható készülék a napi bőrápolás ideális kiegészítője, bárhol könnyedén használható. A ragyogó arcbőrért a 17 000 selymesen sima sörte a felelős, amely a szennyeződéseket gyengéden távolítja el, miközben alaposan megtisztítja a bőrt. A készülék akár naponta kétszer is használható.

Az arc ápolása mellett a testre is figyelni kell. A testradírozó kefe ezt segíti, ugyanis eltávolítja az elhalt hámsejteket, és megakadályozza a szőrszálak benövését. A 48 200 finomabb, hipoallergén sörte kíméletesen és hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket. A testmasszírozó fej az ellazulásban segít, ezáltal a bőr ragyogó kinézetű lesz.

Az epilátorhoz mindezek mellett egy elektromos talpreszelő is jár. Az egyedülálló pedikűrös forgótárcsát úgy tervezték, hogy selymesen simává varázsolja a lábfejet a saroktól a lábujjakig. Az ultra precíziós él lehetővé teszi a makacs bőrkeményedés eltávolítását.

A leírtakból is jól látszik, hogy egy nagyon profi epilátorról beszélünk, számos extra képességgel bír. Ha titeket is meggyőztek a tulajdonságai, a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/szepsegapolas-c1089/epilator-c1567 linken könnyedén megtaláljátok.

A terméket megrendeltem, már csak arra kell várnom, hogy hozzák ki. A weboldalon leírtak szerint nagyjából két napon belül kiszállítják a készüléket. Én a házhoz szállítást választottam, de akár GLS csomagponton, valamint személyesen a budapesti üzletből is átvehető a termék. Számomra a házhozszállítás a legkényelmesebb átvételi mód, így kapom a legegyszerűbben kézhez. Mindemellett a BestMarkton a termék kiszállítása nem kerül plusz pénzbe, teljesen ingyen kihozzák, így butaság is lett volna, ha nem ezt az opciót választom.

Nagyon várom már, hogy kipróbálhassam az új terméket. Úgy gondolom, legalábbis remélem, hogy ezt a kütyüt kivételesen fogom tudni használni a mindennapokban is. Egy biztos, a segwaytől sokkal hasznosabb lesz.