Az új női bakancsomban még inkább idevillannak a tekintetek!

Amikor elkezdtem segway-jel közlekedni, hozzá kellett szoknom, hogy mindenki térdtől lefelé kezd el bámulni. Azazhogy elsősorban nem is engem, hanem a járművemet. Mint bizonyos bekattant kutyák esetében, akik a forgó kerekeket üldözik és ugatják, úgy szegeződik sok tekintet a forgó vastag gumis kerekeimre. Nem is kell kirívóan közlekednem a járdán vagy a parkban. Elég, ha csak megjelenek a járókelők között. Megszoktam tehát, hogy folyamatosan szem előtt van a lábam. Hogy még esztétikusabb látványt nyújtsunk együtt az én kis kedvencemmel, elhatároztam, hogy extravagáns lábbeliket kezdek hordani. Hideg és esős tavasz lévén, egy impozáns női bakancs került elsőként a bevásárló kosaramba.

Azazhogy a virtuális bevásárló kosaramba, hiszen a cipomarket.hu-ra tévedtem ebből a célból. Én magam is bizonyíthatom, hogy ritkaság számba meg az áruválaszték szélessége. Nehezemre is esett a válogatás, hogy a csodajárgányomhoz stílusban tökéletesen passzoló női bakancs mellett dönthessek végül.

A vásárlás menete igen egyszerűnek bizonyult. Mivel a segwayhez kapcsolódó elhatározásomhoz szerettem volna magam tartani, biztos voltam benne, hogy jövők még erre a tájékra. Ezért inkább nem a regisztráció nélküli vásárlást választottam, hanem jóformán ugyanannyi idő alatt meg is adtam minden kért adatomat. Mindez csak annyi többlet időbe került a regisztráció nélküli vásárláshoz képest, hogy a jelszót is be kellett írnom, továbbá annak megerősítését is. De biztosan nem telt tíz másodpercbe sem.

Amikor megkaptam a visszaigazoló e-mailt, úrrá lett rajtam az izgalom, hogy miként fogok mutatni a segwayen az új szerzeményemben. Néhány nappal később már értesített is a cipomarket.hu a termék átadásáról a futárszolgálatnak. Ekkor újra rákattintottam a kiválasztott női bakancs linkjére, és csak akkor vettem észre, hogy több színben is létezik ez a lábbeli. Abban a pillanatban már tudtam, hogy élni fogok a csere lehetőségével, mert egy másik szín sokkal jobban megtetszett. Ezt a termék átvétele után egyszerűen le is tudtam zongorázni a webshoppal. Igazán rugalmasan kezelték a kérésemet, és nem is kellett túl sokat fizetnem érte.

Azóta még többen bámulnak meg az új női bakancsomban.