Segway kölcsönzés

Bár még nem próbáltam ki őket, de nagyon tetszenek a Segwayek. Az, hogy végtelen egyszerűséggel, kevés energia befektetéssel, könnyedén el lehet vele jutni egyik helyről a másikra. Nem kell vele állni a dugóban és várakozni, nem tart hosszú-hosszú ideig, amíg parkolóhelyet találunk neki, és nem szükséges a tömeggel összeölelkezve utaznunk sem, mint egyéb tömegközlekedési eszközökön.

Szerintem nagyon jól megállja a helyét, mint hétköznapi utazási eszköz, de nagyon jó lehet vele várost nézni is. Szívesen elmennék vele egy nagyvárosba, hogy aztán kellemesen végigguruljak az utcákon. Mindent meg tudnék nézni és mégsem kellene azon agyalnom, hogy hol, mire kell átszállni, vagy mikor rontok el egy bal kanyart. Egy szó, mint száz, nagyon tetszenek és teljesen megértem, hogy fénysebességgel terjednek el és egyre többen választják ezt a járgányt.

Tulajdonképpen szerintem ez most egy szuper befektetés is lehet, ha valaki bt alapításon elmélkedik. Nyilván egy bt alapítás azért nem ilyen egyszerű, de ez egy remek ötlet lehet. Segway kölcsönzés. Turistaként az abszolút tökéletes választás. Szóval, ha most bt alapítás lenne a célom, akkor szerintem egy Segway kölcsönzőt nyitnék. Székhelyszolgáltatás céljából felkeresném a Gross cégcsoportot, majd a számtalan lehetőség közül, amit kínálnak, megkeresném a számomra legjobbat a bt alapítás szempontjából és már bele is vágnék. Esetleg előtte azért elolvasnám a Gross cégcsoport weboldalán található rengeteg információt, hogy mire kell gondolnom mielőtt bt alapításba kezdek. Ekkor gyorsan kiderülne, hogy fel kell keresnem egy jó könyvelőt, aki képben van és tudja segíteni szakmai tudásával a munkámat. Aztán rájönnék, hogy át kell néznem az összes iratom, hogy egyik se legyen lejárva, amikor már a papírok aláírásánál tartok majd. Természetesen mielőtt nagyon beleélném magam a bt alapításba, megnézném milyen rejtett költségek jöhetnek szembe velem a cég alapítás alatt, illetve utána. Ezen szerintem elég sok friss vállalkozó hasal el. Pedig tényleg nem kell messzire menni, a Gross cégcsoport oldalán nagyon sok információ van fent, ami nekem például nem hiszem, hogy magamtól eszembe jutna, de ezzel a segítséggel látom miben kell mélyebben belevetnem magam. Illetve tényleg jól átnézném a székhelyszolgáltatásukat, hogy a lehető legjobb helyet válasszam. Nyilván egy Segway kölcsönzőnél kicsi az esélye, hogy otthon szeretném tudni a székhelyemet, bár szerintem más vállalkozás esetében sem a legoptimálisabb megoldás. Ez a cím azért elég sok helyre kikerül, szóval az emberek egy jelentős része hozzá fog férni ezután, illetve minden hivatalos iratba is bekerül. Én mindenkinek azt javasolnám, akár bt alapítás a cél, akár más vállalkozási forma, hogy mindenképpen nézzen utána a székhelyszoláltatásnak.

Szóval, jelenleg szerintem a Segway bérbeadás egy nagyon vagány vállalkozási lehetőség, ami könnyen megtérül, hiszen szerintem mindenki látja mennyire felkapott ez a fajta utazás. Legyen az ember fiatal vagy idősebb, ez mindenkinek belefér és komfortos, hiszen nem szükséges fizikai munkát végezni hozzá, hogy haladjunk, de mégis élvezhetjük a várost kinti szemlélőként. Mondjuk én láttam már erdőben is fiatalokat ezzel közlekedni, illetve el tudom képzelni egy hosszabb kiránduláson is. Adott a természet is és közben mégis segít a technológia, hogy minél többet láthassunk.

Nagyjából ez lenne a jelenlegi bt alapítási ötletem és a hozzá tartozó fontosabb dolgok, amiknek utána néznék. Persze, ennél sokkal több dolog is lenne, de mindenképpen a tájékozódással kezdeném a grossoffice.hu oldalon, mert szerintem valóban vannak fent fontos és hasznos témák. Kicsit olyan, mint egy tudástár kezdő vállalkozóknak,

Ami pedig pláne tetszik benne, hogy egy olyan ember is érti, aki esetleg nem jártas a bt alapítás, kft alapítás és egyéb dolgok világában.