Az autókra költeni kell

Nemrég kaptam ajándékba a tesómtól egy segwayt. Azóta, ha csak tehetem, mindenhova ezzel a menő járgánnyal megyek. Nagyon kényelmes közlekedési forma, főként Budapesten, ahol a nagy távolságok miatt sokat kellene gyalogolni. Nekem azonban nem fájdul meg a lábam, a segwayen nehéz elfáradni.

Sajnos nem tudok mindenhova az új segwayemmel menni. A hosszabb utakat muszáj autóval megtegyem, ugyanis elég érdekes lenne, ha az autópályán a segwayel közlekednék.

A kocsimmal mindig csak a baj van. Rengeteget kell rá költeni. Tegnap például a fékfolyadék fogyott el, azt kellett beszereznem. Nem volt kedvem kimenni a házból, ezért eldöntöttem, hogy most először rendelni fogok. Nem ismeretem egy üzletet sem, ahonnan fékfolyadékot lehet beszerezni, így az internetre hagyatkoztam. Kutattam néhány percet, majd rátaláltam az olajwebshop.hu weboldalra.

fékfolyadék

Az üzletben elsősorban közlekedési kenőanyagok és ehhez kapcsolódó termékek vásárolhatók, mint például: olaj- levegőszűrők, pollen- és üzemanyagszűrők, gyújtógyertyák, valamint egyéb adalékok.

Az olajwebshop.hu internetes oldalon több fajta fékfolyadék érhető el. Nem fagyok szakértő a témában, emiatt úgy döntöttem, hogy a legnépszerűbb terméket vásárlom meg, bízva abban, hogy a többi vevő nagyobb szakértelemmel rendelkezik. Így a Repsol Liquido De Frenos DOT 4 fékfolyadékot rendeltem meg, fél literes kiszerelésben. A Repsol Liquido egy szintetikus fékfolyadék, nehéz üzemi körülményeknek kitett motorkerékpárok, személy- és haszongépjárművek fékrendszereihez, ami tárcsa- és dobfékes konstrukciókhoz is használható, mindemellett megemlíthető még, hogy egy magas forráspontú fékfolyadék. Az ára szerencsére igen kedvező, ugyanis mindössze 1490 forintba kerül.

A terméket tegnap már le is rendeltem, már csak azt várom, hogy megérkezzen.