A Segwayre nem én szerzek új gumikat – az autómra viszont igen

Egy kedves barátnőm, Adri egy Segway túrákat szervező cégnél dolgozik idegenvezetőként a fővárosban, így hát időről-időre mi is részt veszünk egy ilyen mulatságon. Miért? Hát leginkább azért, mert nem lehet megunni. Sem a látványt, sem pedig az élményt, amit egy ilyen kerekezés a városban adhat. Budapest gyönyörű és egy ilyen járgánnyal gyönyörű részeire lehet eljutni még az ilyen lustább népeknek is, mint mi.

Ennél kevésbé vidám városi kerekezős élmény, amikor a dugó közepén a belső sávban durrant el az egyik abroncsunk a legutóbbi kiruccanás során. Sajnos otthon nem is volt már másik szett belőle, de a pótkerék csak ideiglenes, úgyhogy muszáj voltam más alternatívát keresni. Szerencsére találtam egy oldalt, ahol épp nyári gumi akció volt. 40-50% kedvezménnyel lehetett (és azt hiszem még most is így van) hozzájutni a gumiabroncsokhoz, ráadásul a megrendelést követően rögtön másnap ki is hozták a termékeket. A futárnál fizettem kártyával, minden egyszerű volt, mint a karikacsapás.

Mivel nem vagyok teljesen fogalmatlan ezekkel a műszaki dolgokkal kapcsolatban, az is nagyon tetszett, hogy nagyon széles volt a választék. Sportabroncsoktól elkezdve, a legegyszerűbb gumikig minden megtalálható volt, ami csak a piacon elérhető. Tehát a hétvégi autósoknak és a napi szinten rallizók számára is van megfelelő termék. Ráadásul a kereső felület nagyon egyszerű és logikus, még ha nem is tudjuk milyen gumira volna pontosan szükségünk, akkor is rengeteg segítség van hozzá a honlapon. Például egy konkrét esetben vezetik le, hogy mit takar a gumik számkódos jelölése.

Szóval ha nem is Segwayre, de gumira van szükségetek, akkor jó szívvel ajánlom a gumidiszkont.hu-t.

nyári gumi akció