Telefonunk is legyen úgy karbantartva, mint a segwayünk

A városi közlekedésnek egyre több új formája van. Ez egyáltalán nem baj, mivel így egy kicsit ki lehet küszöbölni az autók használatát, ami mindig jó. Ettől függetlenül azért néha nagyon tudnak idegesíteni az új, elektromos járművek, mint a segway. A fő problémám velük csak az, hogy sokszor mindenfelé eldobálják őket. Ha ez meg lenne oldva, egy szavam nem lenne.

A huawei p30 lite kijelző csere kapcsán azonban semmi ilyen panaszom nem lehet. Az előző héten sajnos betörtem a telefonom kijelzőjét és az Lcdfix segítségével hamar tudtam ezt orvosolni. Az interneten kezdtem el keresgélni huawei p30 lite kijelző csere után és őket találtam meg végül.

Tetszett, hogy az oldaluk könnyen kezelhető és átlátható volt. Ráadásul a szokásos reklámok miatt sem kellett idegeskednünk. Ahogy belépünk, rögtön ki tudjuk választani azt, hogy milyen a telefonunk típusa. Ezzel sok bosszús percet lehet megspórolni és láthatjuk, hogy a termékünk támogatott-e.

Szerencsére az én telefonom pont ebbe a kategóriába esett, úgyhogy meg is nézhettem, hogy mennyi náluk a huawei p30 lite kijelző csere. Bármilyen meglepő, de a szervizelés ára konkrétan ki volt írva. Ezt nem gyakran látja az ember. Így pedig teljes magabiztossággal el tudtam dönteni, hogy igen, az ő oldalukon fogja megérni. A telefonom kijelző cseréje minden probléma nélkül lement és azóta sem volt gond a telefonnal.