Az autót semmi sem válthatja le, de vannak jó próbálkozások

Segway – na ilyenen még nem ültem, akarom mondani álltam, pedig a kislányaim kedvence. Szóval sokat tudok ezekről is – komoly kapcsolata van velük a családomnak. Gyakran bérelnek ilyesmit az anyjukkal a lányok. És szerencsére nagyon ügyesek vele – én egyelőre el sem tudom képzelni, nehéz lehet-e rajta egyensúlyozni -, ők nagyon magabiztosan közlekednek.

Még az autofelszerelesek.hu shop kínálatán is látom, hogy egyre többször egészítik ki az emberek a városi közlekedést (mindenki szerencséjére) egyéb dolgokkal, de azért alternatívája az autónak nincs! Olyan, ami komoly legalábbis – mármint komoly veszélyt jelentene a négy kerékre. Az autofelszerelesek.hu-t azért emlegetem, mert mind magát az autót, mind az autó mellett egyéb sporttevékenység jelenlétét segítik a termékkínálatukkal tökéletesebbé és egészebbé tenni. Vagy mondjuk így: optimálisabb használatúvá varázsolni a kocsit is, akár egy szükséges haszonjármű, amink van, akár szerelemautót vettünk magunknak – de erre mindenképp visszatérek részletesebben. Főleg a kerékpár szállító részére, amiben nagyon erős kínálattal vár mindenkit az autofelszerelesek.hu.

De egy kicsit magunkról előbb….

Erről az említett oldalról mindig a feleségem rendelt eleddig bármit, én pedig vettem át a csomagokat neki folyamatosan. (Így van, nálunk a párosunk hölgy tagja az autós, bármilyen fura ez esetleg bárkinek) A feleségem amúgy is jövősebb-menősebb, mint én, és őt aztán minden érdekli, mindent elvezet, mindennel közlekedik, rengeteget jár a városban és mindenféle módon megoldja önmaga mobilitását. És fel is javítja azt – mondjuk az említett shopból való rendeléssel. Amikor egyszer magam is rákerestem az autofelszerelesek.hu shopra, hogy honnan jön ez a rengeteg, egyébként tényleg hasznos csomag (tapadós telefontartóval, tetőboxszal és ahhoz való csomagtartóval, légterelővel stb.), ott is ragadtam ezen az oldalon.

Nem azért, mert magam is rendelgetni kezdtem, az továbbra is az ő reszortja főleg, de van egy blogjuk (AF Magazin), ami rengeteg olvasnivalót foglalt magába nekem is. És nem csak első látásra! Nekem, aki nem érdeklődtem sosem annyira az autónk iránt, mint a kedvesem, ez tényleg nagyon érdekes volt amúgy. Pont jók az írásaik arra, hogy felzárkóztassanak. Nem csak engem, bárkit, aki esetleg úgy vásárolna kényszeredetten valamit a kocsijába (mert szükség van rá és kész), hogy közben nem nagyon látja át az autóval kapcsolatos dolgokat. És nincs is ehhez olyan segítsége, mint nekem amúgy. Ezen a blogon méretválasztótól kezdve minden irányba tájékozódhatunk, hogy aztán jól válasszunk gumiszőnyeget a kocsiba és ilyesmiket. Aztán, a vásárlós résznél persze be is lehet lőni autótípustól függően is, hogy mit szeretnénk pontosan, ha bizonytalanok vagyunk, de például hólánc esetén tök jó utánaolvasni a kerékméreteknek mondjuk.

Na, de vissza a városi közlekedés válfajaira – amik olykor egyben valamiféle sportolási tevékenységet is kimeríthetnek… Egyre gyakoribb ugyebár, hogy magára a kocsira felkerül a kerékpár szállító. Ez az én életemben akkor jött szembe, amikor a feleségem megint hozatott valamit (valami nagyot ezúttal) az autofelszerelesek.hu-ról. Egy olyan kerékpár szállító eszközt, amivel nem a kocsi tetejére rakhatunk biciklis szállítót. Mert ma már mindenféle változat létezik ezekből és több kategóriában árul ilyet az autofelszerelesek.hu is!

Ha síelni mennénk, mondanom sem kell, hogy ilyesmit is vehetünk tőlük – amivel a téli sporteszközök szállítása orvosolható. Ha ruhákat szállítanánk magunkkal egy hosszabb nyaralásra, vagy üzleti útra, szintén nagy a választék, olyannyira, hogy van, amit kivasalva, hajtogatás nélkül tehetünk a kocsiba, erre kitalált autós vállfára. Szóval, mint a neve is mutatja: erről a helyről mindennel felszerelhetjük a kocsinkat. A mi családunk nagyon szereti az Autófelszerelések nevű boltot, így összességében már. Úgyhogy szerintem bátran kattintsatok a linkemre és navigáljatok tovább azon termékekre, ami nektek kellhet. Itt meg fogtok találni minden olyat, szinte biztos! 🙂