Segway túra után döntöttem el, hogy szükségem van egy klímára

A gondolat, hogy mindenképpen szükségem van egy új klímára akkora fogalmazódott meg bennem, mikor július közepén, hazaérkezve egy segway túráról, kimerülten, izzadtan beestem a lakásba, és hiába nyomogattam a hőszabályzóm távirányítóját, egy fokkal sem lett hűvösebb a lakásban. Én pedig ott álltam kitikkadtan, lesült vállakkal, félájultan a tűző naptól, a 32 fokos panellakásban.

Mivel ez így mégsem mehetett tovább, a céget pedig akitől anno a klímát vettem hiába vártam, hogy javítsák meg, mert arra hivatkozva, hogy nem vásároltam külön garanciát, nekik pedig sok a dolguk nem voltak hajlandóak ránézni se. Éppen ezért úgy döntöttem véglegesen megszabadulok a silány minőségű berendezéstől és lecserélem egy működőre. Egy barátom ajánlotta a https://klimaglobal.eu oldalt, mivel nekik a Klíma Global telepítette be a hőszivattyújukat, és állítása szerint egy nagyon profi, tizenöt éve a pályán lévő cégről van szó, akik a lehető legszakszerűbben állnak a klíma, illetve a hőszivattyú telepítéshez, és nem utolsó sorban garanciát is vállalnak az az általuk beszerelt termékre. A berendezést ráadásul a vásárlóik igényeikhez igazítva választják ki, figyelembe véve az ingatlan méretét, és minden más tényezőt, ami hatással lehet a hőszabályzó optimális működésére. Ezt egy helyszíni felmérés során ellenőrzik le, és ennek megfelelően adnak tanácsot a kívánt klíma vagy hőszivattyú kiválasztásához. Az én esetemben még azt is elmondták mi volt a probléma a korábbi berendezéssel, ami ráadásul mint kiderült igen silány minőségű is volt, az ára ellenére.

Így miután Komárom-Esztergom megyében élek, ahová a cég vállalja mind a kiszállítást, mind a beszerelést már boldog tulajdonosa vagyok a klímának, amely évek óta csodásan látja el a feladatát. Ha te is hasonló problémával küzdesz, és nem szeretnél megsülni az otthonodban, vagy épp egy fenntartható, környezetbarát fűtőrendszert keresel akkor töltsd ki az ajánlatkérő lapot a https://klimaglobal.eu oldalon, és várj, míg a cég felveszi veled a kapcsolatot.