Segway helyett vízszerelő

Imádom a segway-t, és szerencsére ebben a szenvedélyemben a családom is osztozik. Igen, a két testvéremmel együtt még a szüleinkkel is sikerült megszerettetni ezt a remek elfoglaltságot. Bár ők alapvetően elég modern szülők és mindig nyitottak az újdonságokra, a segway-jel kapcsolatban még nekik is voltak fenntartásaik. Azóta már együtt száguldunk (persze csak túlzok!) a városban, ha meglátogatnak bennünket, de segwayeztünk már a szülőfalumban is – a szomszédok nem kicsi meglepetésére. Elég nagy feltűnést tudunk kelteni ilyenkor, mert ők bizony nincsenek hozzászokva az ilyen eszközökhöz.

Ez is egy olyan hétvége lett volna, amikor meglátogatom a nővéremmel és a bátyámmal a szülői házat, azonban a lakásunkban sürgős segítségre volt szükség: nagyon úgy tűnt, hogy a bojlerünk elromlott. Szerencsére elég hamar rátaláltunk a vizszereles.net-re. Az oldalon nagyjából egyből a telefonszám fogadott, nyomban tárcsáztuk is. Miközben a tesóim felvázolták a problémát, én inkább szétnéztem az oldalon, mit is ígérnek a szolgáltatásaikkal. Mint kiderült, tudunk hozzájuk vízszerelési, csatornázási, csőtöréssel kapcsolatos, duguláselhárítási, csatornakamerázási és fűtésszerelési problémákkal is fordulni.

Nekünk most természetesen az volt a fő, hogy a bojler váratlan meghibásodásának megoldásához egy hozzáértő szakembert találjunk. A gyorsaság és a munkára vállalt garancia is fontos szempontjaink közé tartozott. Ugyanis sürgős helyzet esetén vállalják, hogy akár már egy órán belül kiérkeznek a helyszínre, és ez igaz mind Budapest területére, mind a környező településekre, ami szerintem nagyon jó ajánlat. Az oldalon szerepel az összes település neve, ahol igénybe vehetjük a szolgáltatásaikat. A vizszereles.net szakemberei emellett garanciát vállalnak az elvégzett munkára, és számláikat olyan pontossággal és körültekintéssel állítják ki, hogy azok a biztosító számára megfelelőek legyenek. Így azon sem kell aggódnunk, hogy elesünk egy esetleges összegtől formai hiányosságok miatt, ha rendelkezünk lakásbiztosítással.

Miközben a testvéreim elintéztek mindent, én átböngésztem a többi érdekesnek tűnő bejegyzést a vizszereles.net weboldalán. Bizakodásra adott okot az, hogy több mint 30 év tapasztalatával rendelkeznek lakóházak, társasházak és ipari létesítmények szerelésénél is, így sejtettem, hogy nem egy elromlott bojler számukra a valaha volt legnagyobb kihívás, amivel találkoztak. A sok tapasztalat mellett úgy tűnik, az oldalra is elég figyelmet fordítottak, kellően frissnek és informatívnak találtam.

A hibaelhárítási munkálatokkal kapcsolatban egyébként tudunk visszahívást is kérni, ha nem annyira sürgős a dolog. Nálunk most ez nem játszott, de jó tudni, hogy van ilyen opció is.

Végül olyan gyorsan sikerült megoldani a problémánkat, hogy mi hasonló helyzetben is biztosan őket fogjuk keresni ezentúl.