Fiamnak a segway, nekem a bio termékek

Minden korban, minden életszakaszban és élethelyzetben különböző dolgok iránt érdeklődik vagy rajong az ember. Van a kisautós korszak, a számítógépes játékos, van a magába fordulós, van az olvasós, a munka kereső, és a többi. Ez mindenkinek más és más. Jelenleg a saját családom példáját tudom hozni. Fiam nagyon odáig van mostanában a segway-ért. Szerencsére tudtunk venni neki egyet tavaly karácsonyra és azóta folyamatosan azt használja még a házban a folyosón való közlekedéshez is. Szóval mondhatjuk, hogy teljes mértékben kihasználja a járművet.

Nekem pedig néhány éve kezdődött a nagy rajongásom a bio termékek és a Biocity.hu weboldal iránt. Már 10 éve létezik az online bolt, és folyamatosan bővül a kínálat, valamint egyre több ember használja és szereti. A Biocity.hu oldalról természetesen házhoz lehet rendelni az egészséges termékeket, ráadásul az ország bármely pontjáról. A kiszállítás 6900 forint feletti vásárlás esetén ingyenessé válik. A cég természetesen vállal 30 napos pénz visszafizetési garanciát a rendelésekre, ha a vásárló nem lenne megelégedve a kapott termékekkel. Így 30 nap áll rendelkezésére a vásárlónak, hogy visszaküldje a termékeket. A fizetés biztonságos, mert minden egyes tranzakciót titkosít a rendszer.

Biocity.hu

A vásárlók maximálisan meg vannak elégedve a céggel, a termékekkel és a szolgáltatásokkal, tehát nem meglepő, hogy 5 csillagosra értékelték a céget a weboldalon. A bolt egyébként Szegeden található, így van lehetőség offline, személyes vásárlásra is. A bolt minden hétköznap 7 és 18 óra között, valamint szombaton 8 és 13 óra között van nyitva.

A Biocity.hu oldalon több mint 8000 féle termék található. Én magam állandóan próbálok új márkákat, új típusú termékeket kipróbálni, de természetesen vannak örök kedvenceim. A honlapon rengeteg különféle márka termékei megtalálhatóak, sőt szinte az összes bio, vagy reform élelmiszert forgalmazó cég, vagy akár a mentes termékeket árusító cégek termékei is. De nem csak élelmiszerek vannak a honlapon. Lehet venni különféle vitaminokat és táplálék kiegészítőket is, valamint a különféle betegségek, fájdalmak csillapítására szolgáló alternatív gyógymódokhoz szükséges termékek is megrendelhetőek. Az élelmiszereken és a vitaminokon kívül még vannak drogéria termékek is a honlapon. Tehát higiéniai termékek, száj, kéz, láb, haj vagy test ápolási termékek, valamint az öko háztartás termékei, mint például a mosószer vagy a tisztító szerek.

Van lehetőség saját profilt készíteni, ha az ember beregisztrál, hogy felgyorsítsa és leegyszerűsítse a vásárlást, valamint feliratkozni is fel tud a hírlevélre. Így első kézből értesülhet az újdonságokról és az akciókról. Ugyanis folyamatosan vannak akciós termékek a honlapon. Szeretem ezt az oldalt, mert minden természetes, egészséges és környezetbarát. Így én magam is tudatosabb és egészségesebb lehetek az általam használt külsőleges és belsőleges termékeken keresztül.