Nagyon megy a segway biznisz, csak legyen jó székhely

A segwayek néhány éve berobbantak a köztudatba, és óriási sikert arattak. Először azt hittük, hogy ez a gazdagok játéka lesz, de végül megjelentek a kis városainkba, faluinkba is, és sok kis csemete ilyet kapott karácsonyra, születésnapra.

A segway biznisz nagyon nagyot nőtt, és felfelé ívelőben van a mai napig, ezért gondoltam beszállok. Nem én foglalkoznék vele konkrétan, hanem egy hozzáértő barátom, én csak a tőkés vállalkozó vagyok.

Egy új vállalkozást alapítottam erre a célra, és úgy gondoltam, hogy ennek kell egy ipa mentes székhely újlengyelben.

Ha beírod, hogy “ipa mentes székhely újlengyel”, akkor olvashatsz róla, hogy ez miért jó, erre most nem térek ki külön. A lényeg, hogy legális adóoptimalizálásról van szó. Azért ez nem mindegy amikor megy a matek a cégvezetésben.

Mivel több kft-ben is van tulajdonrészem és némi szerepem, így kapcsolatban álltam már egy céggel, akik székhelyszolgáltatással foglalkoznak. A szekhelyszolgaltatas24.hu az a cég, aki teljes körűen mindent intéz neked, már amit egy székhelyszolgáltatónak kell.

Évek óta dolgozm velük, szóval tudok róluk egy kicsit mesélni.

Ha kezdő vállalkozó vagy, kiváltképp érdemes őket megkeresni, hiszen sokat segítenek a cégalapításban, például ügyvédet is szolgáltatnak neked, ingyen. Végig veled lesznek a cégalapítás során, késöbb pedig óriási terheket vesznek majd le a válladról azzal, hogy az adminisztrációt nagy részben magukra vállalják.

Hat hónapra 39.900 Ft +áfáért kapsz ipa mentes székhelyet újlengyelben, és a pénzedért cserébe a következő szolgáltatások járnak:

Kihelyezik a cégneved cégtáblára, ami nagyon fontos! Apróságnak tűnik, de a cégbíróság eléggé odafigyel rá, és gondolom nem szeretnél egy ilyen kis dolog miatt törlési eljárást.

A jogszabályokkal összhangban átveszik a postád hivatalos meghatalmazással, ezt beszkennelik, archiválják, és értesítenek téged az érkezéséről, valamint továbbítják neked a postád elektronikus úton is, illetve postán. Ez egy nagyon nagy kényelmi funkció, hiszen ha ajánlott levél érkezik egy vállalkozáshoz, azt nem árt átvenni.

Továbbá a székhelyen a cég 11 év tapasztalattal fogadja a hatóságokat, és a kényszerintézkedéseket is jól kezeli, még akkor is ha a neve rosszul hangzik. Egyébként ha ilyen kényszerintézkedésre kerül sor, akkor igazán örülhetsz neki, hogy székhelyszolgáltatónál vagy, és nem a saját otthonod a székhely. Ezzel a megoldással a személyes tárgyaid is megvédheted, ha ilyesmire kerülne sor, de nem kerüljön.

És végül, de nem utolsó sorban, ha szükséges, tárgyalót is biztosítanak, így erre sincs gondod, és nem kell költeni bérlésre.

Összességében nagyon sok előnye van az említett cégnek, és érthető módon rengeteg oka, hogy szeretek velük dolgozni. Vállalkozóként és befektetőként őszintén remélem, hogy mindig itt lesznek mellettem és a cégek mellett, amikkel hozzájuk fordulok.