Muszájból járni segway-jel nem jó dolog

Már megint segway-jel vagyok kénytelen járni, ugyanis az autóm szervizben van. Szeretem a segway-t, vagány járgány, de már kicsit elegem lett abból, hogy az utóbbi időben állandóan a szerelőhöz hordom a kocsit.

Ezen okok miatt el is határoztam, hogy szervizet váltok, nincs kedvem újra és újra fizetni egy olyan szakembernek, aki nem oldja meg a gondom.
Ajánlások útján jutottam el egyik délután a www.metaautoszerviz.hu honlapjára. Többen javasolták, hogyha megbízható szervizbe van szükségem, hozzájuk menjek, ugyanis ők garanciát vállalnak az elvégzett javításokra, szóval biztosan nem kell majd visszamennem hozzájuk.

Mindegy, milyen autóval rendelkezünk, ugyanis a www.metaautoszerviz.hu egy márkafüggetlen szerviz, ahová vihetünk modern autókat és nagyobb futásteljesítményű, régebbi darabokat is. Sőt, ha úgy adódna, akkor akár kistehergépjárművel is érkezhetnék, az sem jelentene nekik gondot.

A weblapjuk nagyon tetszett. Végre egy hely, ahol nem a sablonos, átláthatatlan szolgáltatáslista fogadott, hanem egy könnyen kezelhető, informatív felület.
A kapcsolatfelvételhez szükséges telefonszámot sem volt nehéz megtalálni, így nem hezitáltam a tárcsázással.

Hamar kaptam időpontot, nem kellett, sokáig várnom, pedig erre számítottam. Volt olyan szerelő, ahol az időpontkérést követő második vagy harmadik héten vihettem csak az autót.
Itt már 3 nap múlva már a műhelyben állt a kocsim. Kedvesek voltak velem a műhely kollégái, mégis izgultam a sok korábbi rossz tapasztalat miatt.

Mindössze újabb 3 nap telt el, és már hívtak is, hogy mehetek az autóért, készen van. Ez volt az első hely, ahol az átvételkor elmagyarázták, hogy pontosan mi volt a gond, mit cseréltek ki, és mire kell odafigyelnem a jövőben, hogy megelőzzem a gondokat.
Átbeszéltük a kötelező szervizeket is, és máris sokkal nyugodtabb voltam. Nem voltam kétségek között, és megnyugtattak, hogy bármi gond adódna, akkor a garancia keretein belül felülvizsgálják az autót.

Elégedett voltam a www.metaautoszerviz.hu munkatársaival, kiváló munkát végeztek. Alaposak, és valóban értenek a munkájukhoz. Eldöntöttem, hogy innentől fogva csakis hozzájuk hordom majd a kocsimat, hogy csakis hobbiból kelljen segway-jel járnom.