Mióta céges autóm van, megtapasztaltam az autóhasználat előnyeit

Már sok éve, hogy divatba jött a Segway és egyre több embert látni már a belvárosban is, aki napi szinten használja őket közlekedésre. Nem sokan rendelkeznek saját segway-jel, mivel nagyon sok cég van, akiktől lehet bérelni, és így jobban megéri. Rengeteg turista használja a városban való furikázásra ezeket a különös járműveket, mert gyorsabban eljutnak vele egyik pontból a másikba, mint gyalog, viszont tömegközlekedési eszközre sem kell szállni, úgyhogy ez egy sokkal mulatságosabb és izgalmasabb módja a közlekedésnek, mint az eddig megszokottak. A segway-ek mellett lábhajtásos és elektromos rollerek is száguldoznak, és mivel nincs a számukra kijelölt út, fokozottan kell vigyázni velük, akár gyalogosként, biciklisként vagy autósként közlekedünk a városban. Nekem szerencsére céges autóm van, aminek a benzinét is a cég fizeti, úgyhogy ez sokat könnyít a napi közlekedésemen. Amíg nem kaptam meg az autót, én is tömegközlekedési eszközökkel jártam, mert nemrég költöztem fel Budapestre és nem láttam szükségét egy autó vásárlásának. Amennyi forgalmi dugó, baleset és egyéb akadály akad az utunkba nap mint nap a belvárosi forgalomban, inkább nem akartam saját autóval kitenni magam ezeknek.

Mióta azonban ennél a multinál dolgozom, mégis rájöttem, hogy mennyi előnye van egy autónak. Nem kell minden megállóban megállni, olyan útvonalon megyek, ami nekem a legkedvezőbb, akkor indulok el, amikor csak szeretnék. A cégünknek saját parkológarázsa van, amit minden alkalmazott ingyen használhat, úgyhogy a parkolóhely keresésével sem kell sokat vesződni, csak az a kihívás, hogy megjegyezzük, hol tettük le az autót. A multinknak egy saját, nagy flottája van, amit belső ember nagyon nehezen tudna maga kezelni, úgyhogy egy flottakezelő cég segítségét vesszük igénybe. A flottakezelés nem egyszerű feladat a multinacionális vállalatok esetében, mivel itt elég sok autóval kell számolni, úgyhogy a flottakezeles.hu nagy terhet vesz le a cég válláról. A flottakezelő feladatkörébe tartozik az autók beszerzése, a járművek finanszírozása, üzemeltetése, karbantartása, majd a szerződés lejártát követően az autók értékesítése. A flottakezelő cég sokrétű szolgáltatásokat nyújt, segít a cégnek kiválasztani a számára megfelelő típusú autókat, tippeket ad arra, hogy hogyan lehetne tovább csökkenteni a kiadásokat, átadja az ügyfélnek az adott flottáról készült statisztikák elemzését és az a célja, hogy minél inkább segítse az ügyfél költségeinek csökkentését.

flottakezelés

A flottakezeles.hu-n nagyon sok hasznos tanáccsal látják el az embert a költségek csökkentésével kapcsolatban, de persze ezen kívül is sok hasznos infót olvashatunk. A flottánkat azért érdemes egy tapasztalt flottakezelő cégre bízni, mert amellett, hogy a hozzáértésükkel egy csomó energiát, időt és pénzt megspórolnak nekünk, anyagi szempontból sokkal kiszámíthatóbbak lesznek a céges autóink ügyei. Tudniillik egy flottakezelő cégen keresztül alacsonyabb biztosítási- és szervizköltségekkel kell számolnunk, a bérleti díj kedvező és költségként is elszámolható, biztosak lehetünk benne, hogy a munkatársaink számára legalkalmasabb autókat szerezzük be, az üzemeltetés és a karbantartás mizériája sem a mi feladatunk lesz. A flottakezeles.hu oldalon pontokba szedve kapunk információt arról, hogy miképp lehet a céges autók költségeit a lehető legalacsonyabbra csökkenteni. Hogy még többet megtudjunk erről, díjmentesen fel lehet iratkozni egy ötrészes levélsorozatra, amiben le lehet tölteni a költségcsökkentésről szóló dokumentumokat. Ha az oldalon felsorolt lehetséges buktatókat végiggondoljuk, kisebb az esélye, hogy belefutunk egy olyan cégbe, aki át akar verni. Szerencsére a Flottauto Lízing Kft. teljes mértékben megbízható minden szempontból, ügyfélközpontú és mindig minden kérdésnél a rendelkezésünkre állnak. Az autóik kiváló minőségűek, nagyon szeretem használni a céges autómat.

A főoldalon felsorolt kockázati tényezőkből szerencsére egyikkel sem fogunk találkozni, ha őket választjuk a flottánk kezeléséhez. Náluk nem kell attól tartanunk, hogy váratlan kiadások vagy egyéb gondok merülnének fel, hogy kiderül a későbbiekben a finanszírozási módról, hogy csak látszólag jó megoldás, hogy gazdaságtalan és elavult az autó működtetése, vagy hogy az autó költségtérítésének adminisztrációjára menne el az idő és a pénz. Ezeknek a problémáknak a kiküszöböléséhez ad tanácsokat a flottakezeles.hu, ha feliratkozunk a levélcsomagra. Érdemes élni a lehetőséggel minden kisebb és nagyobb cégnek, és felkeresni a honlapjukat, mert a flottakezelés nem kis dolog, úgyhogy célszerű biztos kezekre bízni.