Segway, roller, bicikli – a jövő útját képzik ki

Ízlések és pofonok, de nekem a segway, mint eszköz csak kezdetben jött be. Az egyensúlyi érzékem túl hangsúlyosan volt vele negatív érzetű. Szóval később egyre kevésbé éreztem effektívnek a vele való haladást. A hagyományos rollertípusok – amelyeken bicikli-logikával vannak elhelyezve a kerekek, szerintem sokkal jobbak.

Bocsánat, hogy utóbbiakról még csak ennyire felületes szakmaisággal tudok nyilatkozni – keresem is még a szavakat. Szerencse azonban, hogy van ma már bőven miből válogatni. Főleg a webshopban, aminek a hírét most hoztam nektek – ha még nem hallottatok volna a létezéséről. Az egész rolleres műfajt még csak most tanulom, a motorbolt.co.hu segítségével. Pontosabban az elektromos rollert, mert nekem az ismerőseim ezen attribútumok mentén ajánlották ezt a webshopot. Elektromos robogó, elektromos kerékpár és ez a vonal…

Viszont lehet, hogy nekik is túlzottan be volt korlátozva a figyelmük – mármint az ismerőseimnek -, mert azt látom, motoros fórumokon is beszélgetnek sokat és sokan erről a shopról – ha már egyszer Motorbolt a neve. Imre kollégám meg éppen mondja, hogy motorolajat rendelt a minap onnan.

Azt hiszem, megtaláltam a Szent Grált! Egy istentelenül jó és nagy webáruházat “belpesti” közlekedéshez. Mert ide aztán tényleg csak a roller, a bringa meg a robogó a megfelelő, szerintem…

A budapesti belkerületekből én már ki is tiltanám az autókat. Viszont elektromos kerékpárral nagyon lehet haladni, és természetesen rollerrel is. Szerintem jobb sajátot venni, mint bérelni, mert akkor többé semmire sem kell figyelni, el lehet vele hagyni az érintet kerületek határait is mondjuk. A motorbolt.co.hu pedig mára már arra is berendezkedett, hogy mivel oly’ sok darab fut belőlük az utakon, szervizeléshez is tud ajánlani mindent. Ahogy házhoz szállítani is. Hiába van sokféle márka és sokféle típus, szinte mindenhez találnak az emberek – ahogy olvasom – itt alkatrészt, szerszámot stb. Ritka az ilyen felkészült márkafüggetlen szerviz. Ahol persze bicikliből is büszkén kiemelik az általuk forgalmazott márkákat, de ezekből sok van! És azért büszkék rá, mert a legjobbak, amiket ők ajánlanak.

Fő termékkategóriák nagyvonalakban a Motorboltnál: hagyományos és elektromos kerékpárok, motor alkatrészek, motoros felszerelések, kerékpár alkatrészek és gumik. Viszont, gondolom úgy alakították ki ezt a webshopot, hogy erre volt hely legfelül… Ezeken belül azért még böngésszetek bátran, mert vannak, csak távolabbról a témákat érintő, kisebb kategóriák is! Nem ők tehetnek róla, hogy ha már annyi minden van náluk, bele kell illesszék őket féltucat nagykategóriába. Így böngészhető egyszerűen nagyon jól, de nekem tetszik a weboldaluk is igazán! Ahogy azt is szeretem bennük, hogy korrektül kommunikálnak. Segítőkészek és sokan írják, hogy a szállítással sincs baj az esetek 99,99%-ában. Nézzétek meg őket közelebbről is, mert amiket árulnak, lassan már csak azokkal lehet jól közlekedni Budapesten belül például! De bárhol máshol is sokkal kulturáltabb szerintem a két kerék, mint a négy. Az autózás sokat árt, pattanjatok át valami másra!