Segway helyett ruházzunk be új takarítógépre

A segway egy nagyon érdekes közlekedési módszer. Bár én inkább mindig az olyan járműveknek leszek a híve, amiket az ember saját maga hajt, nem tagadhatom, hogy egész kényelmesnek tűnt, akárhányszor elment egy ember mellettem egy ilyen eszközzel. A problémát személyesen abban látom, hogy ellentétben egy rollerrel, a segway egész nagy.

Értitek, ha beér az ember a munkahelyére, vagy csak simán a lakására, akkor nem kell mást tennie, mint összecsuknia a rollert és szinte azonnal lesz valami helye. A segway azonban óriási és a kerekei is hatalmasok (számomra egyébként ez is rémisztő), úgyhogy kicsit problémásabb lehet az elhelyezése. Ettől függetlenül tetszik, hogyha emberek ilyet használnak, mivel sokkal inkább kíméli a környezetet, mint mondjuk egy autó. Plusz szerintem hozzáad az ember életéhez sokat, ha a szabad levegőn közlekedik.

Bár nem szigorúan a közlekedéshez tartozik, de egy másik fajta járművel gyűlt meg a bajom az utóbbi időben. A cégemnél tönkrement az a pár régi ipari takarítógép, amink volt és engem bíztak meg azzal a nagy feladattal, hogy találjak pótlást. Nem éppen szakterületem az ipari takarítógép téma, úgyhogy nem tehettem mást, mint felmentem az internetre és beírtam a keresőbe, hogy ipari takarítógép. Az első helyen a Greenway Kft oldalát adta ki, úgyhogy rá is kattintottam erre, remélve, hogy keresésem ilyen hamar véget is ért.

Tudom, hogy az interneten rengeteg olyan oldal van, ahol csak át akarnak verni minket. A Greenway Kft azonban szinte azonnal elhessegette ezeket a kétségeket. Azzal volt képes ezt elérni, hogy szépen néztek ki a színei és a kialakítása is ideális volt. Többet nem is kérhetnék egy oldaltól. Nem szórakoztak túl sokat, már a kezdőlapon el tudtunk érni minden fontos információt az ipari takarítógép bérléséről. Nekem ez nagyon pozitív volt, mivel így azt a benyomást kaptam, hogy fontos nekik az időnk. Emellett pedig mindig jó, ha egy oldal nem beszél mellé túl sokat, hiszen ebből tudhatjuk, hogy valódi szolgáltatást nyújtanak.

Az ipari takarítógép bérlés kapcsán azonban volt még pár kérdésem, úgyhogy ránéztem arra, hogy milyen gépek találhatók náluk. Ehhez nem kellett mást tennem, csak rákattintanom a felső menüpontok egyikére. A gépek nagyon szépen külön vannak szedve és mindegyikhez tartozik egy leírás is. Ez nekem különösen hasznos volt, mert mint már korábban említettem, nem vagyok túlságosan járatos az ipari takarítógép témában. Így azonban tudatos döntést tudtam hozni és amikor a főnökön megkérdezi majd tőlem, hogy miért pont ezekre esett a választásom, el tudom magyarázni.

Az oldal tehát nagyon könnyen kezelhető volt, emellett azonban elégséges információt biztosított ahhoz, hogy jó döntést hozzunk. Nekem ennél több nem is kellett volna, viszont egy picit arról is tudtam még olvasni, hogy miért éri meg bérelni a gépeket. Valóban így rengeteg költséget, különösen a javításét meg fogjuk úszni. És aki már látott ipari takarítógépet, az tudja, hogy alapból óriási összegekért lehet venni csak sajátot.

A Greenway Kft-vel felvettem a kapcsolatot és megbeszéltem velük, hogy milyen igényeim vannak. Ők pontosan elmagyaráztak nekem minden plusz szempontot, amit tudnom kellett és a bérlés könnyedén lezajlott. Az áraik teljesen rendben voltak és azóta is a tőlük bérelt ipari takarítógép csapat tartja rendben a cégünk telephelyét.