Segway vagy szemhéjplasztika? Melyik éri meg jobban hosszú távon?

Nagyon megoszló véleményeket lehet hallani és olvasni a különböző plasztikai beavatkozásokkal kapcsolatban. Nem tetszik, ha meg van csináltatva valakinek a cicije vagy nem tetszik, ha valakinek fel van töltve a szája. Valakinek az nem tetszik, ha egy élesebb profilra vágyik az ember és ennek érdekében végeznek el beavatkozást az arcán. Nekem viszont az nem tetszik, hogy a hasonló vélemények napvilágot látnak és befolyásoló erővel bírnak. Mindenki saját maga dönt arról, hogy a testével és a pénzével mit kezd. Segwayt akarok venni a megtakarításomból? Akkor azt veszek. Szemhéjplasztikára vágyok? Akkor felveszem a kapcsolatot a Kelemed Plasztikával és megejtem végre azt, amire nagyon régóta sóvárog a szívem. És így is tettem, már a gyógyuláson is túl vagyok. Érdekelnek a tapasztalataim? Akkor csapjunk a lecsóba!

Nagyon körültekintően választottam ki az orvosomat, elvégre az arcunkat nem tudjuk eltakarni, pláne nem a szemünket. A szemhéjplasztika pedig lássuk be eléggé kapcsolódik az arcunkhoz és a szemünkhöz. Nem volt hát kérdés az, hogy felkeresem a legjobb plasztikai sebészt Budapesten, még ha hónapokba telik is. Megér ennyit a szépség, hiszen ha 30 évet le tudtam így élni, akkor további 3 hónapot tudok várni a megfelelő orvosra. Szerencsére a sok pozitív visszhang elég hamar eljuttatott engem Dr. Kelemen Ottó magánrendelőjébe és még a konzultációs alkalmunkra is sor kerülhetett, meglepő gyorsasággal. Már ekkor éreztem azt, hogy nem amatőrrel van dolgom, hanem egy ténylegesen évtizedek tapasztalatával rendelkező, komoly szakember ül velem szemben.

szemhéjplasztika
A plasztikai sebészeket nagyon körültekintően kell kiválasztani, hiszen permanens eredményt adnak ki a kezük közül.

Szemhéjplasztika és minden, amit tudni kell róla

Itt nem kell attól félni, hogy olyan szinten át leszünk szabva, hogy még édesanyánk sem ismer ránk. Láttunk már a TV-ben is őrült sztárokat, akik teljesen megmásították a szemformájukat vagy a szemük körüli bőrt. Ilyen volt például Renée Zellweger, aki egy-két félresikerült plasztika után sokkolta a nagyérdeműt. Aztán még kétszer ennyi beavatkozás kellett ahhoz, hogy visszakaphassa némileg a régi arcát. Ő sem választott jól orvost és nagyon megbánta. Én nem szerettem volna megbánni, ezért biztosra mentem minden tekintetben.

Végigolvastam minden véleményt, végignéztem a weboldalon fellelhető fotókat, elolvastam a blogokat és megvártam a személyes konzultációt is a végleges döntésem előtt. Szerencsére minden nagyon pozitív nyomot hagyott bennem, így úgy döntöttem, hogy befekszek Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész kezei alá és megejtem a szemhéjplasztikai műtétemet. Nagyon féltem, de mélyen belül viszont tudtam, hogy aggodalomra semmi ok, hiszen a legjobb kezekben vagyok.

A műtét a legnagyobb rendben le is folyt és a gyógyulás is úgy zajlott, ahogy annak rendje és módja volt. Semmilyen komplikáció vagy kellemetlen tünet nem lépett fel sem a gyógyulás közben, sem pedig a folyamat után. Meglátszik a számtalan év, a rengeteg tanulás és a mérhetetlen szakmai alázat. Ezek mind együtt adják meg mindazt, amit a doktor úr képvisel. Ez pedig nem más, mint a profizmus, a kőkemény profizmus.