Segway malőrnek áldozata lett, de a https://www.annataska.hu megmentett

Hiába járok a húszas éveimben, egészed idáig még csak testközelemben sem volt egy segway. Pár hete azonban rábeszéltek a barátok, hogy menjünk el egy segway túrára. Mivel még sosem próbáltam, ezért ez kifejezetten nagy falatnak tűnt, így az egyik ismerőst megkértem, hogy hadd próbáljam ki az ő saját segway-ét. Azzal gyakoroltam a túrára. Meglepő módon egész hamar belejöttem a dologba. Mondjuk egyensúlyérzékem egész jó van, ami a segway esetében elég hasznos tud lenni.

Izgatott voltam, amikor eljött a túra. Minden egész jól ment, egészen addig, amíg az egyik velünk túrázó kis híján elesett, én pedig ijedtemben elvesztettem az egyensúlyomat és elborultam. Szerencsére apró horzsolásokat és néhány kisebb zúzódást leszámítva megúsztam a dolgot. Ma már csak mosolygok a történeten, akkor viszont a kezdeti ijedtség után, szomorúság lett rajtam úrrá. Az esésnek volt ugyanis egy “áldozata” a kedvenc hátitáskám személyében. Sajnos a bőr rész kicsit megsérült, illetve az egyik pánt el is szakadt. Már évek óta megvolt, szóval nem volt vadi új, de annyira nem is nézett ki rosszul, hogy le kelljen cserélnem. Ráadásul anno nem vettem olcsón, szóval fájt érte a szívem rendesen.

Szerencsére enyhítette a szomorkodást és a szívfájdalmamat, hogy a https://www.annataska.hu-n találtam egy nagyon szuper hátitáskát. Így nem kell a jövőbeni kiránduláskora, túrákra vagy egyéb programokra táska nélkül mennem. A keresgélés után, végül egy bézs színű, Jana női hátitáskára esett a választásom. Anyaga kívül, belül bőr. A minőségén és a tartósságán így talán nem kell aggódnom. Valószínűleg jó pár évet fog mellettem lehúzni, akárcsak az elődje. Legalábbis ilyen reményeim és elvárásaim vannak vele szemben.

Szerencsés voltam, mivel éppen 10% kedvezmény is volt a táskán, úgyhogy pár ezer forinttal kevesebbe került. Már ez a tény is kicsit feldobta hangulatomat. Na, meg persze az izgalom, hogy nemsokára a kezemben foghatok egy vadi új táskát. Melyik nő nem izgatott, ha egy új táskára tehet szert? Előtte persze még végig kellett csinálnom a rendelés folyamatát. Ez csupán pár percet vett igénybe, és mivel regisztráltam, legközelebb még ennél gyorsabb lesz a folyamat, hiszen a rendszer elraktározza az adataimat. A regisztráció másik előnye volt, hogy VIP tag lettem. Tehát minden vásárlással pontokat gyűjthetek, és minden alkalommal kedvezménnyel vásárolhatok.

A szállításra sem panaszkodhatok. A futárszolgálat hamar kihozta a csomagomat. A szállítási díj is csupán 1000 Ft volt. Szerintem az egy teljesem vállalható költség. Összességében mindennel elégedett voltam. A https://www.annataska.hu segítségével a szomorkodást végül felváltotta az öröm. A balesetből pedig így lett egy pozitív élmény.