Milyen lenne, ha a vízvezeték szerelő segway-el közlekedne?

Tudom, hogy nagyon megosztó kis kütyü a segway, de én szerintem igazán hasznos találmány. Persze csak akkor, ha nem azért használod, hogy felvágj vele a Vörösmarty téren és bosszantó turistaként cikázz az emberek között. Gyorsan és egyszerűen el lehet jutni vele A-ból, B-be akárcsak egy bicóval, vagy egy elektromos rollerral. Sokszor gondolok arra, hogy ha az egyes gyorsszolgálatis, vagy sos szolgáltatók ilyenekkel közlekednének, mennyiben változna meg a világ. Nyílván sokkal hamarabb odaérne mindenki mindenhova, és sokkal környezetkímélőbb lenne. Persze vannak olyan szolgáltatások ahol ez nem kivitelezhető, mert rengeteg cuccot kell magukkal cipelni, ilyen például a mentős, vagy a vízvezetékszerelő, hiszen utóbbinak például sok szerszámot és eszközt kell magával vinni a helyszínre, aminek nagy a súlya és nem feltétlen fér el egy hátizsákban.

Képzeletbeli első hely

Viszont kíváncsi voltam és érdekelt h vajon Budapesten ki a csúcstartó a témában, ezért rákerestem, hogy „sos duguláselhárítás budapest”. Ahogy nézelődtem a találatok között, rátaláltam a vizgazfutesszerelo24.hu-ra, ami szerintem megnyerte ezt a képzeletbeli versenyt. Ez a cég 0-24 órás ügyeletben dolgozik, tehát a nap bármely órájában lehet őket hívni, és állításuk szerint Budapesten és Pest megyén belül akár 1 órán belül kiérkeznek a helyszínre, ha SOS a dolog. Szerintem azért ez elég komoly, hiszen, ha belegondolunk, akkor leginkább az a jellemző, hogy úgy kell vadászni a szakemberre, és akkor még utána az a kérdés, hogy most rendesen elvégzi-e a dolgát vagy sem.

Nos, ez a cég több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik és a náluk dolgozó kollegák, egytől-egyig megfelelő szakmai képesítést kaptak. Egyik fő szakterületük a duguláselhárítás, de ugyanolyan magasszintű szakértelemmel bírnak – ahogy a nevükben is benne van – a gázszerelés, fűtésszerelés, és a vízvezetékszerelés terén is.

Rengeteg hasznos infót tudtam meg az oldalról!

Ha már ott voltam az oldalon, gondoltam körülnézek, mert láttam, hogy egy nagyon tartalomdús weboldalra találtam és kíváncsi voltam, hogy mégis mi a fenét lehet ennyi mindent írni egy ilyen szolgáltató oldalán. Leginkább ugye azt szokta meg az ember, hogy nagy nehezen megtalálja a telefonszámot, amit hívni kell, aztán kész, pont. Náluk viszont – nagy meglepetésemre – szinte A-tól, z-ig mindent megtudhattam a duguláselhárításról, amit egy magamfajta mezei embernek tudni illik. Hosszasan taglalták azt, hogy milyen módszerekkel lehet eltávolítani a dugulást. Mi az, amit én is megtehetek és mi az, amit inkább jobb, ha már nem teszek. Arról is írtak, hogy alapvetően ők milyen eszközöket használnak, miért és, hogy az hogyan is működik. Listát adtak arról, hogy mik azok a dolgok, amiket inkább ne dobáljunk bele a WC-be, ha jót akarunk, illetve magyarázatot adtak arra, hogy a dugulás miért tud kialakulni.

Talán szokatlan, nem igazán találkoztam még ilyen szolgáltatóval, aki ennyire nyílt lapokkal játszik, de az is könnyen meglehet, hogy én vagyok tájékozatlan a témában. Szóval, ha valakinek sos duguláselhárításra van szüksége Budapesten, akkor őket hívja, azonnal indulnak!