A segwayünkön állva is meg tudjuk rendelni a gyógyszereinket

Az utóbbi évszázad, rengeteg forradalmi újítást hozott abban, hogy az emberek miként közlekednek. Az első, és leginkább egyértelmű újítás a bicikli feltalálása volt. Ez azonban csak az első volt egy sor olyan innováció között, amik megváltoztatták a gondolkodásunkat azzal kapcsolatban, hogy miként lehet közlekedni. Az egyik ilyen hihetetlen újítás a segway volt. Magyarországon sokan szerintem még mindig nem tudják, hogy mi ez a szerkezet, de ettől függetlenül, már olyan nagyvárosokban, mint Budapest, szabadon igénybe lehet venni ilyen járműveket.

Bevallom, én is csak egy számítógépes játékban láttam először segwayt. Aztán felköltöztem Budapestre és nagyon vidékinek éreztem magam, mikor először elámultam egy segway csoporton, amiken külföldiek utaztak. Kicsit mókás is szerintem ennek a szerkezetnek a kialakítása. Ettől függetlenül tagadhatatlan, hogy milyen könnyű vele közlekedni, arról nem is beszélve, hogy milyen egyszerű a tárolása.

Minden felgyorsult a világunkban és az emberek egyre kevésbé fordulnak a hagyományos megoldásokhoz. Különösen igaz ez a vásárlásra. Egyre többen érzik azt, hogy sokkal jobb az otthonuk kényelméből bevásárolni, mint a boltban tolongani a nagy sorokban. Így van ez a gyógyszerekkel is. Egy pár hete elgondolkoztam, hogy milyen jó lenne, ha nem kéne megkérdeznem a patikustól, egyenként azt, hogy melyik gyógyszer mire való. Ekkor jött szembe velem a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat link, ami teljesen megváltoztatta a gyógyszervásárlással kapcsolatos gondolkodásomat.

De mégis milyen ez az oldal? A prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat linkre kattintva egy olyan helyre kerülünk, ahol szinte bármilyen gyógyszert be tudunk szerezni, amit csak el lehet képzelni. Ráadásul a legnagyobb előnye az, hogy nem kell kimozdulnunk miatta és a saját tempónkban tudjuk megnézni, hogy melyik gyógyszer pontosan mire való. Ez számomra egy elképesztő módon felszabadító lehetőség volt, amivel élni is szerettem volna.

A kezdőlapra lépve megnézhetjük, hogy aktuálisan milyen kiemelt ajánlataik vannak. Ezek között rengeteg kedvezményes terméket lehet találni, úgyhogy mindig érdemes odafigyelni rájuk. Így azonban nehéz lenne konkrét dolgokra rákeresni, de szerencsére a Prevenciópatika meg van áldva egy olyan menü- és kategóriarendszerrel, aminek segítségével pár perc alatt le tudjuk szűkíteni a keresésünket csak azokra a dolgokra, amik minket érdekelnek.

prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat

Így találtam rá én is a kedvenc kategóriámra, a Gyógyászatra. Ezt egyébként a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat linkről lehet elérni, de az sem fog gondot okozni, ha a kezdőlapról akarunk idáig eljutni. Természetesen még ezen a kategórián belül is rengeteg termék van, úgyhogy érdemes további szűrőket alkalmazni. Ezeket a terméklista tetején találhatjuk, és direkt, specifikus problémákra szűkíti le a választékot.

A termékekről egyébként nagyon könnyű tájékozódni. Mint már említettem, ez szokott a legrosszabb része lenni a patikába járásnak. Itt azonban mindent el tudok olvasni az adott gyógyszerről és nem kell hozzá semmi más, csak egy kattintás a termék képére. Az árak is szépen fel vannak tüntetve, úgyhogy ezeket sem kell majd nagyítóval keresgélnünk. Az árakról egyébként általánosságban elmondható, hogy nagyon kedvezőek, különösen, ha éppen találunk valami akciós gyógyszert.

A rendelés menete sem igényel különösebb felhasználói tapasztalatot. Be kell helyeznünk csak a kosarunkba azokat a termékeket, amikre szükségünk van. Ezt a rendelés leadása előtt még egyszer leellenőrizhetjük. Ezután pedig csak ki kell töltenünk az adatainkat, majd kiválasztanunk a fizetési módot. Ilyen egyszerű az egész és már meg is indultak felénk a kiválasztott gyógyszerek.