Dolgok, amiket segwayjel nem lehet hazahozni II. : a salgó polc

Már írtam nektek arról, hogy segwayjel elég nehéz megoldani a gázpalack vásárlást. Most pedig a segwayjel nem hazahozható dolgok listájára felkerült a salgó polc is. Persze nagyon sok dolog van, amit megpróbálhatnék hazahozni vele, de az online rendelések korábban szerencsére nem is kell ezzel bajlódni.

Olvastam róla, hogy mennyire király találmány a salgó polc. Ez a polc ugyanis horganyzott acélból van, nagyon magas a teherbírása, így gond nélkül helytáll otthoni használatban. Megnéztem és egy polcom sincsen 130 kg-ra megpakolva a lakásban.

A salgó polc azért olyan népszerű, mert nagyon könnyű a szerkezete, ezért például egy lakás átalakításnál elég könnyen át lehet helyezni egyik helyről a másikra. A népszerűségében közrejátszik még a kedvező ára is, illetve az egyszerű összeszerelhetőség.

Kapható csavarmentes kivitelben is, amit tényleg nagyon egyszerű összerakni, bárki meg tudja csinálni. A salgó polc másik nagy előnye még az, hogy a polcok 33 mm-es távon szabadon mozgathatók, így teljesen egyedien össze tudjuk rakni, minden polc akkora lesz, amekkora nekünk kell.

Sokat gondolkoztam azon, hogy elmegyek valamelyik barkácsáruházba és onnan hazahozom segwayjel, de végül letettem erről, mert hiába nagyon könnyű a szerkezete, nem vagyok benne biztos, hogy teljes biztonsággal sikerült volna hazaszállítanom.

Örülök, hogy nem indultam el érte, mert találtam sokkal olcsóbban az interneten, sokkal kedvezőbb feltételekkel. A barkácsboltban nem lett volna garancia a polcra, de a rackinglog.hu oldalán gyártói garanciával együtt kerülnek értékesítésre a polcok, így sokkal jobban megérte, hiszen ha valami baja esik, akkor azt cserélik is.

A legnagyobb előnye mégis az volt, hogy a rendelést követően 2 nappal ki is szállították nekem a polcokat, így nem kellett a segwayjel elmennem érte.

Minden úgy történt, ahogyan az meg volt beszélve. Időben megkaptam a polcokat , annyit, amennyit rendeltem és olyan méretben, ahogyan kértem. Láttam, hogy nagyon egyszerű ezeket a polcokat összeszerelni, de nem gondoltam, hogy tényleg így is van. Hihetetlenül egyszerűen összeraktam a polcokat és utána mindent fel is pakoltam rá. Nagyon jól mutat a nappalimban, tetszik, hogy tényleg maximálisan ki tudom használni vele a teret.