A rossz időben félreteszem a segwayt és jöhetnek a videojátékok!

Amikor jön a rossz idő, az ősz, akkor sajnos a szabadtéri sportok legtöbbjétől is érzelmes búcsút kell vennünk. Mivel lassan jönnek a fagyok és nem lesz biztonságos a segway használata, ezért eltettem az enyémet pihenni, hogy majd tavasszal, amikor ismét jobbra fordul az idő, újra elővehessem.

De mivel üthetem el az időt, ha szabadtéren nem sportolhatok?

Van egy módja annak, hogy hogyan ne unatkozzunk még a legrosszabb, legnyirkosabb időben sem. Persze, sok mindent kitalálhatunk, de szerintem a digitális világban a legjobb erre a videojáték. Ezek között mindenki talál olyat, ami neki tetszik, és legalább annyira le tud kötni, mint mikor segwayen járom a várost.

A karácsony közeledtével egyre több helyen vannak leértékelések, ezeknek a leértékeléseknek pedig a videojátékok is áldozatul esnek. Ez a legjobb ideje annak, hogy beújítsunk egy pár játékot.

Amikor videojátékokat veszek, akkor mindig igyekszem a legjobb ajánlatokat megkeresni, hiszen ezek a termékek általában elég drágák, de ilyenkor mindig van, ahol akciósan lehet megvenni őket.

Általában az online vásárlást preferálom, de a karácsony közeledtével sokszor jobb akciókat lehet kifogni a hipermarketekben is, mint egy-egy online boltban.

Ezért ebben az időszakban mindig megnézem, hogy éppen mi az akciós, hogy éppen milyen termékeket tudok olcsón beszerezni.

Ilyenkor már nem csak a videojátékokra, hanem a karácsonyi ajándékokra is gondolok. Ebben az időszakban mindig érdemes képben lenni, hogy mit-hol lehet olcsón megkapni.

Az akcióleső nevű oldalon szoktam keresgélni, mert itt szinte minden üzlet aktuális akciós újságját meg lehet találni. Egyszerű itt a keresés, meg is mutatom a lépéseket, hogy mire kell kattintani ahhoz, hogy eljussunk egy Aldis újsághoz: ALDI Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ. Ennyire egyszerű az egész.

Az akciólesőn érdemes az új akciókra, majd az Aldi akciós újságra kattintani. De ha nem vagyunk ennyire céltudatosak, akkor marad a böngészés.

Vannak itt élelmiszerüzletek, hipermarketek, szupermarketek, de kifejezetten webshopok is. Engem is meglepett, mikor az eMag, az egyik legnépszerűbb webshop akciós újságját is megtaláltam itt.

A régi boltok és a frissen nyitott üzletek akciói is mind itt vannak, és ha ez nem elég, és nem sikerült akciós karácsonyi ajándékot, vagy videojátékokat találnunk, akkor még mindig ott van az a lehetőség, hogy egy élménnyel örvendeztessük meg a családtagjainkat.

Vannak ugyanis itt kuponok is, amiket a lehető legkülönfélébb ételekre, termékekere, élményekre és utazásokra lehet beváltani.

Az biztos, hogy nekem nem kell már sokat agyalnom a karácsonyi ajándékokon, mert eddig több újságban is remek ajándékötleteket találtam, a családom nagy részének már tudom, hogy mit fogok venni és hol, és még magamnak is sikerült videojátékokat találnom.

De nem kell egy ilyen, viszonylag speciális helyzet, egy ünnep ahhoz, hogy hasznát vegyük az oldalnak. Hiszen itt mindig fel vannak töltve az aktuális akciós újságok, így egy sima bevásárlás előtt is érdemes rákeresni az akciós újságokra, így sokkal tervezhetőbb lesz a vásárlás. Na meg sok olyan akció van, amit az üzletben ki sem szúrunk.

Van, mikor be sem megyek a háztartási termékekhez, tisztítószerekhez és mosószerekhez, pedig ott mindig van valami akciós, majdnem midnen üzletben, és ezekből a termékekből nem baj, ha több van otthon, hiszen nem mennek tönkre hosszú ideig.

Ezért mindig alaposan átnézem az aktuális akciókat, mikor vásárolni megyek, hogy tudjam, mit érdemes megvenni, vagy csak megnézni.

Az akcioleso.hu pedig a legjobb hely arra, hogy tájékozódjunk arról, hogy mit éri meg venni a vásárlásunkkor, Könnyen használható, hiszen a kedvencekhez adhatjuk a közeli üzleteket, de azokat is könnyen megtaláljuk, ahova ritkábban járunk.

Én mindig ezt az oldalt használom, nem csak amikor rossz az idő.