Segway baleset hipergyors megoldása

Hétvégén áthívott magához az egyik barátom, hogy a szülei elutaznak és egyedül lesz otthon, csináljunk egy kisebb bulit az osztálytársakkal. Hamar igent mondtam, szóltunk gyorsan mindenkinek és már össze is jött a buli. Én az új segway-el mentem, amit pár hete kaptam szüleimtől. Azóta mindenhová azzal megyek, mert nagyon gyors, kényelmes és mulatságos is kerülgetni vele az embereket. Na meg menő is. Akartam, hogy lássák a buliban, hogy mim van.

Egy kis idő után, mikor már mindenki jól érezte magát, kitalálta valaki, hogy készítsünk egy akadálypályát és kössünk fogadásokat, hogy ki tud a legrövidebb idő alatt hibátlanul végigmenni rajta a segway-el. Nos, nem ez volt a legjobb ötletünk, valljuk be…

A második ember, aki felállt a segway-re, nem tudta irányítani, elvesztette az egyensúlyát és nekiesett a komódnak, ami felborult és hangos csattanás következett. Mindenki megijedt kissé. A srácnak szerencsére nem esett baja, csak kicsit lehorzsolta a könyökét. Egy darabig tanakodtunk,hogy mit csináljunk, mert nem lenne szerencsés, ha Gergő szüleit törött tárgyak fogadnák, amikor a nappaliba lépnek. Az volt a szerencsénk, hogy a szülők csak a következő héten jönnek majd haza, így van elég időnk megoldani a problémát. Volt, aki azt javasolta ragasszuk meg a tárgyakat, de ez nem lett volna tartós és észrevehetetlen probléma megoldás. Nekem az jutott eszembe, hogy keressünk egy boltot, ahol tudunk venni ugyan olyan tárgyat, mint amit tönkre tettünk.

Ekkor csillant fel Gergő szeme. Itt a megoldás, mert a szülei szinte mindent a diszkontdepo.com webáruházból rendeltek. Leültünk együtt az étkezőbe, hozta Gergő a laptopot és megnyitottuk a diszkontdepo.com webáruház oldalát. Többen szóltak, hogy ismerős nekik a weboldal vagy, hogy már ők is rendeltek innen.

Elkezdtünk böngészni, a fa virágtartó állványt meg is találtuk, sőt még kedvezményes is volt. Be is tettük a kosárba. Még nekem is megtetszett az állvány, nagyon természetes, rusztikus hangulata volt. A másik tárgy, amit eltörtünk egy led asztali tölthető akkumulátoros lámpa volt. Nagyon féltünk, hogy sokba fog kerülni, de kellemes csalódás volt, amikor megláttuk, hogy csak 3000 Ft. Nagy fénye van ráadásul kevés energiát használ a működése során. Kellett rendelnünk egy 3 méteres hármas elosztót, mert sajnos annak is elrepedt a műanyag része. Gergő szerint az elosztót nem a diszkontdepo.com webáruház oldalán keresztül rendelték, de annyira olcsó volt amit láttunk, hogy úgy döntöttünk innen fogjuk megrendelni. Nem volt 1800 Ft sem. Végül egy kvarc ébresztőórát keresztünk, amiben szinte biztosak voltunk, hogy már nem fogjuk megtalálni, de mégis. Nevettünk, csodálkoztunk, alig hittünk a szemünknek. Mindent megtaláltunk. És ez is csak 2000 Ft volt.

Találtunk még néhány terméket, amit megrendeltünk, függetlenül a megrongált tárgyaktól. Például fantasztikus elektronikai eszközök vannak a diszkont depó oldalán. Nekem különösen a mobiltelefon tartozékok tetszettek meg, mint például a power bank és a nagylátószögű halszem optika, amire mindig is vágytam, hogy különleges fényképeket készíthessek a telefonommal. Rendeltem még egy vezeték nélküli mini billentyűzetet, ami akciós volt . Az öcsém tuti nagyon fog irigykedni. Neki is megmutatom majd az oldalt, biztosan talál magának rengeteg szuper dolgot.

Gyorsan rányomtunk a kosárra, leellenőriztük a tartalmát és megrendeltük a tárgyakat. Gergő kifizette kártyával, mi pedig egységesen elosztottuk az összeget és összedobtuk Gergőnek. Mostantól mindenki figyel arra, hogy a segway nem a házba való. Egyikőnk sem gondolta volna, hogy ha már bekövetkezett a probléma azt ilyen gyorsan és kényelmesen meg lehet oldani, online formában.

diszkontdepo.com webáruház
diszkontdepo.com webáruház

Pár nap múlva értesített bennünket Gergő, hogy minden megérkezett és pont ugyan olyan minden, amit rendeltünk, mint amilyen az eredeti volt. Berendezte a tárgyakat és küldött egy fényképet. Reméljük senkinek sem fog feltűnni a változás. Maximum az lehet furcsa, hogy milyen tiszta és új a nappalinak az a bizonyos szegmense.