Jó az a segway, de próbáltad már a motorozást?

Élénken emlékszem arra az időszakra, amikor a segway bejött a köztudatba, és mindenki szeretett volna egyet magának. Én is nagyon lelkesedtem az ötletért, és meg is leptem magamat egy segway-jel, amit aztán éveken át használtam.

Az utóbbi időben azonban beleszerettem egy új járműbe, mégpedig a motorba. Nemrég szereztem meg a jogosítványomat, és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy kedves ismerősöm nekem ajándékozta a használt motorját.

Azóta szinte le sem szállok a járgányomról, és mindenhova motorral megyek. Elhatároztam, hogy szépen lassan fel fogom újítani az egész járművet, kicserélek minden szükséges alkatrészt. Első dolgom volt például új motorgumikat rendelni a motortire webshopból.

A MotorTire egy olyan webáruház, amely kifejezetten motorgumik értékesítésével foglalkozik, de vállalnak szerelést is. Ezen az oldalon csakis kiváló minőségű gumikhoz lehet hozzájutni, méghozzá kedvező áron. Kizárólag jó tapasztalatokkal gazdagodtam a vásárlás során, így biztosra veszem, hogy visszatérő vendége leszek a motortire webshop oldalának.

Dunlop, Michelin, Continental, Bridgestone – bizonyos, hogy mindenki hallotta már legalább egy gyártó nevét ezek közül, és ez nem véletlen. A felsorolt cégek mindegyike méltán elismert motorgumik terén, és most mindegyikük termékeit megvásárolhatjuk a MotorTire webáruházban. Úgy gondolom, hogy ez egy kihagyhatatlan lehetőség!

Azonban nemcsak gyártók, de motorgumi típusok terén is hatalmas választék fogadja a motortire webshop minden látogatóját. Nem számít, hogy cross, robogó, chopper, utcai, túra, sport, eduro vagy moped gumikat keresünk, kétség sem fér hozzá, hogy a motortire.hu-n meg fogjuk találni. Nem kell mást tennünk, mint a lap bal szélén található listából kiválasztani a megfelelő motorgumi kategóriát, majd átfutni a találatokat, amíg meg nem találjuk a számunkra tökéletes darabot.

A MotorTire nagy előnye, hogy amint már említettem, az eladás mellett szervizeléssel is foglalkoznak. Amennyiben probléma merülne fel a motorgumijainkkal kapcsolatban, a motortire.hu szakembereihez nyugodt szívvel fordulhatunk. Sőt, nemcsak meghibásodott gumik, de elromlott motorok, illetve autók esetében is kérhetjük a MotorTire segítségét. Nincs más dolgunk, mint a weboldalukon az “Időpont foglalás” gombra kattintani, és máris megnyugodhatunk járműveink sorsát illetően.

Ha igazán gyorsan szeretnénk letudni a vásárlást, a motortire webshop a lehető legjobb választás. A lap tetején elhelyezett motorgumi kereső egyszerűvé és gördülékennyé teszi a keresést, ezáltal szinte azonnal megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő motorgumit. Ami pedig még ennél is lenyűgözőbb, az a kiszállítás gyorsasága. A 12:00 előtt leadott rendeléseket ugyanis már másnap kiszállítják, amennyiben az adott termék van raktáron – ez az én szememben hatalmas plusz pont.

Mindebből láthatjuk tehát, hogy minden motoros számára a motortire webshop jelenti a legjobb választást. Ne habozzunk: keressük fel minél előbb a webáruházat!