Krém térdfájásra? Nekem van egy ötletem!

Sosem állt tőlem távol, hogy mindenféle új dolgot próbáljak ki, bár természetesen azért mindig maradtak az észszerűség keretein belül – már amennyire például a spontán, távoli külföldre utazgatások annak nevezhetőek. Ami rendszeresen problémát okozott, az a sport, hiszen azért ott elég rendesen megvolt a sérülések veszélye, főleg az én kétbalkezességemmel – magam sem tudom, miért vonzódtam ennyire a sportok kipróbálásához, mindenesetre párszor már közel jártam ahhoz, hogy Darwin-díjat érdemeljek ki vagy hasonló. Éppen ezért fogta már az egész családom rögvest a fejét, amikor kitaláltam, hogy ki szeretném próbálni egyszer a segwayt. Egyelőre kósza ötlet volt csupán, de annyira nem is váratott magára sokáig a megvalósítása, mert egy jó barátom éppen nem sokkal később szerzett be egyet magának, így kapva kaptam az alkalmon. Nagy gond tlaán nem is lett volna, ha lett volna annyi eszem, hogy veszek fel térdvédőt – hát nem volt, így amikor borítékolhatóan elestem, akkorát koppant a térdem, hogy rendesen megsínylette.

A szakszerű orvosi ellátás, kezelés ellenére is fennálló folyamatos fájdalom kezdett el igazán aggasztani egy idő után. Az orvosok természetesen csak a vállukat vonogatták: a segítséget végül egy barátom javaslatára egy krém térdfájásra hozta el a Herbiovit webáruházból. Ugyan nem igazán hittem benne és a sikerben elsőre, de jó barátom meggyőzött róla, hogy hasonló, ugyan nem segwayes, hanem biciklis esés után neki is ez jelentette az áttörést, így végül fogtam magam és kipróbáltam: ha sportokkal bátor vagyok, krémekkel miért ne lehetnék? Nos, kérem, ez az eszmefuttatás volt az én nagy szerencsém, mert a fent linkelt krém térdfájásra egy csoda!

Nem csupán glükozamint tartalmaz meglehetősen jó arányban, hanem olyan anyagok is segítik a gyógyulást mint az eukaliptuszolaj, borsmenta, urea, ördögcsáklya, MSM, kollagén… ezek többsége mind jól ismert jótékony hatásaikról: van, amelyik hűsít, van, amelyik pedig a porcokra van jó hatással. A fejlesztők figyelmet fordítottak arra is, hogy a bőrt is nyugtassa a termék, így tartalmaz aloe verát és varázsmogyorót is – és el kell, hogy mondjam, a végeredmény varázslatos lett! Szuper termék térdfájdalomra, izommerevségre, és szinte bármilyen állapotra, hogyha mozgási nehézséggel küzd az alany.

A glükozamin, MSM, kollagén és kondroitin biztosítják kifejezetten az ízületek egészségét, ezt nem egy kutatás is alátámasztotta már – a glükozamin a központi elem, ennek hatását támogatja a többi. Ezek segítenek az egészséges porcműködés fenntartásához és hogy megfelelő súrlódása legyen a porcoknak, csontoknak, ezzel megelőzve vagy lassítva a porckopást; mindemellett segít abban, hogy a szalagok rugalmasabbak maradjanak, csökkentve az ízületi gyulladások kialakulását.

Talán nem nagy rejtély, de a borsmenta és az eukaliptusz azok, amelyek kellemes, hűsítő érzetet biztosítanak, segítenek abban, hogy a kezelt terület jól ellazuljon, elősegítve ezzel a gyógyulást, javítják a terület vérellátását. Az ördögcsáklya-kivonat szerepet játszik a gyulladás csökkentésében, az aloe pedig a gyulladáscsökkentés mellett fertőtlenít is.

Ahogy a Herbiovit többi terméke, ez is mentes minden állatkísérlettől és ráadásul vegán is, szóval bárkinek remek választás lehet. Nekem elképesztően jó tapasztalataim lettek a termékkel, rövid időn belül határozott javulást tapasztalhattam a problémás térdem állapotában, ami nagy megkönnyebbülést jelentett, lévén, hogy nem vitték túlzásba utólagos panaszaim kezelését a kórházban. Személyesen én bárkinek ajánlom, ha hasonló jellegű problémája van, vesztenivalója senkinek nincs!