Két keréken a napköves boldogság felé

Hogyan is lehetne egy emlékezetes születésnapot összehozni, hogy ne csak egy pár órás vacsora legyen, hanem egy egész napos szórakozás. A barátomnak azt találtam ki, hogy egy életre szóló, emlékezetes születésnapot hozok össze. Ezért kibéreltem két városban már igen ismert közlekedési alkalmatosságot, és azzal jártuk végig a feladvánnyal teli napunkat. Ahogyan megfejtette a feladványt, oda elgurultunk ezzel a remek kis szerkezettel. Mégsem egy roller, vagy egy bicikli, hanem egy segway. Elsőre nagyon különösnek tűnt, hogy tartanunk kell magunkat, de a suhanás az valami fantasztikus volt. Majd következett a tárgyi ajándékok átadása.

Rengeteget gondolkodtam azon, hogy mivel is lepjem meg a barátnőmet. Tehát, hogy kedveli a keleti, nepáli kultúrát, ebben kezdtem el gondolkodni. Ekkor jutott eszembe, hogy van egy remek oldal, amiről mindig mesél, a nepalitermekek.com Eddig nemigazán törődtem azzal, hogy ő a nepáli és buddhista kultúrát tanulmányozza, de most igen jól fog jönni ez az érdeklődési köre. Megtalált egy nagyszerű webshopot, és nem csak nepáli és a buddhizmushoz köthető termékeket forgalmaz az oldal. Hanem az oldal üzemeltetője egyfajta a blogként is kezeli ezt a felületet, és remek úti beszámolókkal fűszerezett írásokat lehet tőle olvasni. Ezek a bejegyzések hozták meg a barátnőm számára a kedvet, hogy még jobban beleássa magát ebbe a kultúrába. A buddhista életérzés őt is elkapta, úgy ahogyan az oldal üzemeltetőjét.

Így már rendelt is tőle pár kisebb dolgot. Erről a nagyszerű oldalról mondjuk könnyű, ezt már csak utólag mondom, hogy én is megnéztem. Nagyon könnyen lehet tájékozódni az oldalon, igazán felhasználó, érdeklődő barát módon lett kialakítva. Minden könnyen, a szem előtt lesz és már lehet is rendelni, hogy ha az ember tudja, hogy mit is szeretne. A barátnőm akkor tudta mit szeretne, és így a bőséges választásból, ami takarja a füstölőket, a karkötőket, a különböző szobrokat. Ő akkor egy nagyon jó illatú füstölőt rendelt. De én most mit is vegyek számára, szerencsére ez a remek oldal mindenben a segítségemre volt. A remek keresőjének köszönhetően, egy ékszerhez juttatott el, ami egy buddha karkötő. Egyfelől nagyon megtetszett maga a színe, és az a forma, amilyenben fel lettek fűzve. De az is megfogott, hogy ez a remek oldal, nem mást mint eredeti nepáli termékeket forgalmaz. Ott készítik ezeket a csodás ékszereket, mennyire különleges és egyedi tud lenni ebben egy nő. Ilyen gondolatmenettel kezdtem annak is neki, hogy mit is takar a napkő, de nem kellett sokáig mennem, hiszen maga az oldal tulajdonosa is nagyon részletesen leírja, hogy mi is a napkő. Ez egy energizáló kőfajta, ami szerintem a mai világban nem jön egyáltalán rosszul. Jó, hogy ilyet is forgalmaz ez a remek webshop, nem is gondoltam volna, hogy itt találom meg azt a jó ajándékot, amivel nem tudom lepni a barátnőmet. Meg is rendeltem, házhoz szállítással, annyira meg vagyok elégedve azzal is, hogy két napon belül meg is kaptam a rendelt terméket. Gyors és pontos szállítás arról nem is beszélve, hogy milyen csodás minőségű ékszerrel leptem meg a barátnőmet. Ő pedig mennyire örült az ékszernek, amikor el is mondtam neki, hogy a kedvenc oldaláról rendeltem. Talán a haveroknak is megemlítem majd ezt az oldalt, a remek termékeivel, hogy ha meglepetést szeretnének okozni a barátnőjüknek, akkor ide forduljanak bizalommal.