Segway túrára egyenruha a gyerekeknek

Az egyik barátnőm matek tanár a felső tagozaton egy általános iskolában és most kapta meg élete első osztályát. Nagyon lelkes még és igyekszik a csillagokat is lehozni a gyerekeknek az égről, még akkor is, hogyha nem mindig szolgálnak rá erre a viselkedésükkel. Ettől függetlenül igyekszik mindig követni a legújabb trendeket és képben maradni azzal, hogy mit is szeretnek igazán csinálni a mai tizenévesek. Innen jött az ötlet, hogy miért ne menjenek az osztálykirándulás keretén belül segway túrára. Mivel ez egy fizetős iskola, kivétel nélkül jómódú gyerekek járnak oda, tehát a pénz nem gond. Így hát még arra is gondoltak, hogy legyen a lurkókon egyforma póló, hogy ne lehessen őket elhagyni félúton.

Itt jövök én a képbe, amikor is megkérdezett a barátnőm , hogy hol érhető el Budapesten pólónyomás, kik foglalkoznak vele és nagyjából mennyiért. Én egy ideje már csak a LOLmarkt-tól rendelek, mert nagyon elégedett vagyok azzal a minőséggel és hozzáállással, amit készítenek és tanúsítanak.

Mivel itt most 22 pólóról van szó segítettem kicsit az ügymenet felvázolásával. Először is meg kell tervezni a pólók logóját, színét és elrendezését. Fel kell mérni a gyerekek körében, hogy kinek mekkorára van szüksége illetve, hogy hányat szeretne, mert az is előfordulhat, hogy eltesznek egyet pluszban emlékbe. Ehhez a honlapon van egy egészen részletes tájékoztató fotókkal, aminek a segítségével könnyebb eldönteni, hogy mekkora pólót kell rendelni. Ha ezek az adatok megvannak, csak le kell adni a rendelést a webes felületen és várni, hogy kiszállítsák a kért címre, vagy hogy mehessünk a termékekért valamelyik üzletbe. Én általában házhoz szállítást kérek, főleg hogy ekkora darabszám mellett ingyen kihozza a GLS. A vállalt határidő 1-2 nap a rendeléstől számítva, én az eddigi rendeléseim során nem is tapasztaltam ettől eltérő kiszállítást.

Addig-addig beszélgettünk róla, amíg azon kaptam magam, hogy én fogom nekik megrendelni az összes pólót, úgyhogy most épp grafikát tervezek és agyalok, hogy legközelebb, hogy fogom tudni tartani a szám, hogy ne akadjon rám ennyi plusz munka…