A makacs szem alatti táska eltüntethető

szem alatti táska

Emlékszem, hogy amikor meglett a Segway, és először mentem vele a munkahelyre, a kollégáktól vegyesen kaptam hideget-meleget. De mostanra ők már megszokták, és azóta már az ellenzők is nyitottabbak lettek. Az utcán persze más a helyzet, ott mindig találkozok olyannal, aki előszeretettel kifejti nem tetszését a járművem iránt.

Cégen belül azért nem meglepő, hogy formálódik a hozzáállás, módosul a vélemény, hiszen szinte minden napot együtt töltünk, hatással vagyunk egymásra. Az egyik kolléganő már erősen gondolkodik azon, hogy ő is beszerez egyet.

De ez az egész jelenség fordítva is igaz. Nekem is volt olyan, amikor szkeptikusan álltam egy témához, majd idővel beláttam a tévedésemet. Ez pedig a másik kolléganőm szem alatti táska eltüntetésére megrendelt széruma.

Az eset még tavaly történt. Egy jó ideje rendszeresen szem alatti táskákkal érkezett a munkahelyre, amit sminkkel igyekezett elrejteni. Ez valamikor egész jól sikerült, máskor pedig nem. Aztán egyik reggel mesélte, hogy olvasott a neten egy olyan cikket, ami részletesen leírta, hogy mik a szem alatti táskák kialakulásának az okai. Nála több minden is szerepet játszhat, mostanában túlzásba vitte a sós ételeket, ráadásul elég keveset alszik, mivel a munka mellett még a lakásfelújítással is kell foglalkoznia, ami eléggé megterheli az elmúlt időszakban. Ugyancsak ennél a cikknél egy csoda videó is szerepelt, ahol egy terméket mutattak be, ami néhány perc alatt szinte teljesen képes eltüntetni ezeket a karikákat. Az ilyet én mindig felhúzott szemöldökkel vizsgálom, egyszerűen nem hiszek benne, hogy ilyen működhet. Többen is így álltunk a témához, ennek ellenére a kolléganő nem vonta vissza a rendelését. Azt mondta, hogy neki egy próbát megér a dolog, és szerinte úgyis mi tévedünk. Mondta, hogy nem csak a videót nézte meg, hanem a termék alatti véleményeket és a neten is rákeresett, és több fórumon is szinte csak pozitív véleményeket olvasott, ő nem fél attól, hogy ne válna be.

Igaza lett, mekkorát tévedtem! Később rájöttem, hogy ugyanolyan ellenállást tanúsítottam, mint mások a Segway ellen. Először meg kell ismerni az újdonságokat, és már létező tapasztalatok alapján véleményt alkotni. Ez nagy tanulság volt számomra.

A rendelése egy munkanapon belül megérkezett a kolléganőnek, így a beszélgetésünket követő második napon már karikák nélkül érkezett. A szérum nem csak mende-monda, tényleg működik. Mondta, hogy az egész procedúra néhány másodpercet vesz igénybe. Pár pillanat alatt fel tudja kenni a szemei alá, és mire kilép a fürdőszobából már meg is történik a varázslat. A makacs karikák eltűnnek. Ilyen látványos csökkentésre akkor sem számítottam volna, ha az elejétől kezdve hittem volna abban, hogy ez lehetséges, így számomra duplán pozitív meglepetés volt látni azt, hogy milyen hatást képes elérni egy ilyen szem alatti táska elleni készítmény. Szóval bárki bármit is mond, nem feltétlen kell plasztikai sebészhez rohanni, ha táskák jelennek meg a szemek alatt, van olyan módszer, amivel hatékonyan el lehet tüntetni őket, nem kell kés alá feküdni. A szérum használatának köszönhetően pedig a kolléganő sokkal vidámabban érkezik azóta is az irodába. Hisz bármikor kialakul nála egy-egy táska a szemei alatt, csak felkeni ezt a valódi csodaszert, és a táska már el is tűnt. Nem volt soha az a depressziós fajta, de azért a táskák megjelenése rátett az ő közérzetére is. Jó volt látni, hogy ennek a szérumnak köszönhetően ismét teljesen önmaga lett.