Szuper lánybúcsút sikerült leszervezni, megyünk a Balcsira!

A csajokkal sétáltunk pár héttel ezelőtt a városban, pont arról beszélgettünk, hogy hol legyen az egyik barátnőnk lánybúcsúja. Miközben dumálgattunk és kellemesen sétálgattunk fagyival a kezünkben, jött egy igazán bunkó tizenéves kissrác egy segway-jel és szinte majdnem fellökött minket, mert állítása szerint nem fért el, gyakorlatilag a fél járda üres volt, volt egy csomó hely mellettünk.

Kicsit feszültek lettünk tőle, mert eléggé kellemetlen úgy sétálni, hogy közben vagy neked jönnek, vagy oda jönnek kéregetni, meg hogy töltsünk ki kérdőívet vagy hogy adakozzunk egy kamu alapítványnak. Valamiért az ilyen emberek most megszaporodtak, gondoltam magamban. De nem kell ezen meglepődni, nyáron a bolondok is kiszabadulnak, ahogy egyik barátnőnk szokta mondani ilyenkor.

Végül úgy döntöttünk, hogy beülünk egy kávézóba, iszunk vagy eszünk valami finomat. Én már amúgy is éhes voltam, szóval örültem az ötletnek. Végre aztán nyugodt körülmények között tudtunk beszélgetni és elkezdtünk végre komolyabban is beszélni a témáról, vagyis a barátnőnk lánybúcsújáról. Tudtuk jól, hogy a szokásos, szinte már filmbe illő chippendale fiús lánybúcsús estéről hallani sem akar, szerencsére ilyesmit mi sem szerettünk volna. Egyrészt kicsit már unalmas, hogy azt hiszik az emberek, hogy a részegedéstől és a pucérkodástól lesz jó egy lánybúcsú.

Miközben szürcsöltük a kávénkat és beszélgettünk, Móni beütötte az okostelefonján a keresőbe, hogy lánybúcsú, aztán szűkíteni kezdtük a dolgot, kitaláltuk, hogy úgyis hőség van, forróság, itt vagyunk a nyár közepén, menjünk akkor a Balatonhoz.

Sok keresés nem kellett, mert hamar megtaláltuk, amire gondoltunk. A https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalára bukkantunk, ezt kezdtük el aztán közösen elemezgetni. Ez a cég pontosan ezzel foglalkozik, de emellett van más szolgáltatásuk is. Lehet horgászni, legénybúcsúkat tartani, születésnapokat, vagy csapatépítőket.

Már a leírás első pár sora is meggyőzi a nőt, ebben biztos vagyunk, mert mi már szinte majdhogynem felsikoltottunk örömünkben. Mintha a fejünkben olvastak volna, pont az kellett nekünk, amit leírtak. Hajót lehet bérelni, a kapitány a legjobb strandolós helyekre kalauzol el, este pedig lehet bulizni akár Siófokon akár Füreden. Egy hajóról nézni a naplementét a Balatonon, miközben koktélozunk. Mi kellhet még?

Mivel egy lánybúcsút tartó csapatnak az érdeklődési köre, a létszáma, de még az életkora is változó, ez a cég különböző csomagot állított össze, hogy így mindenki megtalálja a nekik illőt. Egy ilyen alkalomra pedig az ember lánya persze, hogy egy hétvégére felszabadítja magát, nem csak egy napra. Lehet vitorlázni, bulizni a hajón a Balcsi közepén, éjjel aztán kikötni Siófoknál és belevetni magunkat az éjszakába, sőt, másnap wellness is van. Hát milyen király ez, nem?

Az oldalon részletesen le van írva, mit kínálnak, mi van a csomagban, tehát nem árulnak zsákbamacskát. És ez a sok minden, amit kínálnak, csupán 14.900 forintba kerül.

Úgy döntöttünk, hogy előre megbeszéljük vele az időpontot, és le is szervezzük. Barátnőnknek nagyon tetszett az ötlet, kifejezetten az, hogy a Balcsira megyünk, hiszen tényleg olyan hőség van, hogy az ember mást sem akar, csak lubickolni.

Amint meglett az időpont – választottunk hármat, hogy biztosra menjünk és biztosan találjunk olyan időpontot, ami a cég számára is jó -, aztán jelentkeztünk náluk. Öten megyünk majd, leadtunk minden információt nekik, amire szükségük volt. Nagyon izgalmas egy ilyen dolgot leszervezni, elvégre ez is egy olyan nap, vagy hétvége lesz, amire örömmel fog majd a barátnőnk visszatekinteni.

Még jó, hogy Móni megtalálta ezt az oldalt! Amikor lefoglaltuk, barátnőnk még egyszer rákérdezett nálunk, hogy pontosan akkor mire is fizettünk be, hiszen csak apró információkat csepegtettünk el neki, nem tudja, hogy most pontosan mi fog majd ott rá várni.

Egy ideig nem akartuk neki elmondani, direkt azért, hogy legyen meglepetés, de végül úgy döntöttünk, hogy jobb, ha tudja, mi vár rá, mert így tud szólni, ha valami nem tetszik neki, vagy egy másik program a felsoroltak közül jobban bejön neki, mint egy másik.

A csomag olyasmit tartalmaz, mint az egész napos privát hajókázás, vitorlázás, ráadásul hajókapitánnyal együtt, tehát nem nekünk kell ott szerencsétlenkedni a hajó irányításával, főleg, ha azt se tudjuk, hogy merre kell menni. Jár hozzá még korlátlan piafogyasztás, éjjel a hajón lehet aludni egy zárt kikötőben, estére mindenki kap egy karszalagot, amivel ingyenesen be tud menni Siófokon a szórakozóhelyekre. Van a csomagban még vacsora és reggeli is igény esetén, sőt, másnapra wellness belépő is jár egy nagyon menő, luxus szállodába.

De most komolyan, ennél több kell egy felejthetetlen lánybúcsúhoz? Nem kell itt több százezreket elkölteni, 40 fővel bulizni menni és lerészegedni, másnap meg másnaposan a felére sem emlékezni. Ez így bizony egy olyan hétvége, amire mindenki szívesen fog majd visszaemlékezni.

Persze emellett vannak más csomagok is, de nekünk ez tetszett meg a legjobban. Az oldalon tényleg minden részletesen le van írva, így könnyedén lehet válogatni a csomagok között. Nagyon jó áron van mindegyik, először, mikor megláttam, azt hittem, hogy dobok egy hátast. Nagyon kedvező az ára ezeknek a csomagoknak, mégis nagyon sok mindent tartalmaz, ezáltal pedig sok mindent le is vesznek a vállunkról. Nem kell annyit szervezkedni, hiszen mindent intéznek, mindenhez hozzájárulnak (pl karszalag a bulihelyekre), nekünk csak hátra kell dőlni és élvezni a jó időt, a szép kilátást, a finom italokat, és a csuda jó másnapi wellnesst egyaránt. Kell ennél több? Nekünk egyáltalán nem! Úgyhogy ha esetleg te is éppen lánybúcsú szervezése előtt állsz, mindenképp ajánlom figyelmedbe ezt a weboldalt.